Στο La Bodega θα απολαύσετε ένα ποτήρι καλό κρασί, ένα εξαιρετικό πιάτο, έναν αρωµατικό καφέ… αλλά, πάνω απ’ όλα, θα αισθανθείτε τη µαγεία ενός ανοιχτού ορίζοντα, µιας ήρεµης ατµόσφαιρας, ενός ταξιδιού του νου και των αισθήσεων…

Από την Κατερίνα Ρίγκου, Φωτό: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

to-do-list014
Είναι από τις must επιλογές στα Χανιά. Πρόκειται για ένα αυθεντικό bistro wine bar – µε ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε άκρως προνοµιακή θέση στο παλιό λιµάνι, ο µικρός, cosy, αισθητικά άρτιος χώρος του µε το κελάρι και τα λίγα τραπεζάκια εκτός µάς κερδίζει από την πρώτη στιγµή, όπως και το ευγενικό και εξειδικευµένο προσωπικό του.

to-do-list013Με φιλοσοφία το ποιοτικό, premium κρασί (και µάλιστα σε πολύ καλές τιµές), παρουσιάζει µια εξαιρετική wine list µε περίπου 100 ετικέτες –εκ των οποίων οι 20 περίπου είναι exclusive– και όλες ελληνικές, κυρίως από τον κρητικό αµπελώνα, ενώ προσφέρονται και αρκετές επιλογές σε ποτήρι, χωρίς να είναι στάνταρ, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαφορετικών δοκιµών. Η εξαίσια αυτή wine list συνοδεύεται ιδανικά µε ένα µικρό εκλεκτό µενού που σηµείο αναφοράς έχει τις εξαιρετικές κρητικές και ιταλικές πρώτες ύλες, οι οποίες καταλήγουν σε υπέροχους γευστικούς πειρασµούς – στα must taste του µενού η φοκάτσια σε πολλές γεύσεις και συνδυασµούς, αλλά και το πλατό τυριών – αλλαντικών, τα οποία «φιγουράρουν» στη βιτρίνα-ψυγείο και κόβονται τη στιγµή της παραγγελίας.

to-do-list016Αν και το προτιµάµε από το πρωί για τον εκλεκτό, αρωµατικό Paranà καφέ, η καλύτερη ώρα να βρεθούµε εδώ και να χαλαρώσουµε µε ένα ποτήρι κρασί είναι κατά τη δύση του ηλίου, οπότε τα χρώµατα και η θέα µοιάζουν σαν βγαλµένα από παραµύθι, εναρµονίζονται πλήρως µε τη lounge ατµόσφαιρά του και τη χαλαρή µουσική, ταξιδεύοντας τις αισθήσεις… Καθηµερινά από τις 09:30-όσο πάει (11:30-01:30 η κουζίνα).

Κατεβάστε και ξεφυλλίστε την έκδοση του Best in Travel Chania 2016 δωρεάν απλά με ένα κλικ εδώ. 

Cover Chania mag 2016_4,90€_low

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ