Το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο παρέλαβαν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές του LouisInfinityBlu. Η τεράστια διάκριση απονεμήθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο παρουσία τοπικών αρχών, φορέων του τουρισμού και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το LouisInfinityBlu της LouisHotels και ιδιοκτησίας της οικογένειας Κύπρου Τσίσσιου, επιλέχθηκε από το πελατολόγιο της TUI,τον μεγαλύτερο οργανωτή ταξιδιών παγκοσμίως ως το καλύτερο στον κόσμο για το 2019. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο της LouisHotels στον Πρωταρά ξεχώρισε σε όλα τα κριτήρια που έθεσε η TUI, με 98% ποσοστό ικανοποίησης κερδίζοντας επάξια το βραβείο “BestHotelWorldwide” στα “TUIGlobalHotelAwards”.

Αναφερομένη στην ξεχωριστή αυτή διάκριση η Chief Commercial Οfficer της LouisHotels, κ. Πόπη Τάντα αφού ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες του LouisInfinityBluπου εμπιστεύτηκαν την διαχείριση του βραβευμένου ξενοδοχείου στη LouisHotelsανέφερε:«είναι πραγματικά ιστορική διάκριση για ένα μικρό νησί όπως η Κύπρος μας, να ανταγωνίζεται καθιερωμένους και καταξιωμένους τουριστικούς προορισμούς ανά το παγκόσμιο και να κερδίζει επάξια στα TUIGlobalAwards, το βραβείο του “BestHotelWorldwide 2019”».

Το Louis Infinity Blu παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο!

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης στην ομιλία του εξήρε τη σημασία του βραβείου για την περιοχή καθώς και για την Κύπρο.

Απονέμοντας το τιμητικό βραβείο εκ μέρους της TUI, ο HeadofMusement Κύπρου και Ελλάδας,κ.IanHay συνεχάρη τους ιδιοκτήτες και τη LouisHotelsγια αυτή την μεγάλη διάκριση. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που απονέμουμε το βραβείο αυτό σε ένα κυπριακό ξενοδοχείο. Το LouisInfinityBluξεχωρίζει για τη συνέπεια και ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρει στους επισκέπτες του, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των ξενοδοχείων της LouisHotels. Νιώθουμε πραγματικά χαρούμενοι που βλέπουμε χρόνο με το χρόνο τους επαναλαμβανόμενους πελάτες του να αυξάνονται διαρκώς», πρόσθεσε ο κ. Hay.

Διαβάστε ακόμα:
Φλόριντα: Αναγκαστική προσθαλάσσωση έκανε αεροπλάνο ανάμεσα σε λουόμενους!

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, η Διευθύντρια του ξενοδοχείου κ. Σόνια Τσίσσιου,ευχαρίστησε τη LouisHotels για την άψογη συνεργασίαπου έφερε αυτό το αποτέλεσμα για το ξενοδοχείο. Παράλληλα, η κ. Τσίσσιου σημείωσε: «Είμαι πολύ περήφανη για το επίτευγμα μας. Αυτό δεν θα γινόταν κατορθωτό χωρίς τη σκληρή δουλειά και αφοσίωση ολόκληρης της ομάδας του ξενοδοχείου που ακούραστα φροντίζει να απολαμβάνουν οι επισκέπτες την καλύτερη εμπειρία διαμονής».

Μετά την τελετή η διεύθυνση του ξενοδοχείου παρέθεσε πλούσιο γεύμα στους προσκεκλημένους.

Τo ξενοδοχείο, προσφέρει όλα όσα ζητά ο επισκέπτης για όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές. To Louis Infinity Blu βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία πάνω στον αμμώδη Κόλπο Περνέρα.

Τα “TUI Global Hotel Awards”, δίνονται φέτος για πρώτη φορά. Για να απονεμηθεί το κάθε βραβείο συνυπολογίζονται οι απαντήσεις επισκεπτών του ξενοδοχείου που συμπληρώνονται μετά τη διαμονή τους. Σε αυτά τα ερωτηματολόγια οι τουρίστες απαντούν αναλυτικά για τη διαμονή τους. Έτσι διασφαλίζεται η ανεξαρτησία και το κύρος των βραβείων.

Δείτε φωτογραφίες από τη βράβευση:

TUI Global Hotel Awards
Βραβεία TUI Global Hotel
TUI Global Hotel Awards, κατά τη διάρκεια της βράβευσης
Η Louis Hotels κερδίζει την παγκόσμια διάκριση

Σχετικά με τηLouisHotels

Η LouisHotels, μέλος του ομίλου Louis, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Δείτε επίσης στο trevelstyle.gr

Το Louis Infinity Blu παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο!
- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ