Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, 2024
17.8 C
Athens
HomeFood & TravelΤο μυστικό για να φτιάξεις τα πιο αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο

Το μυστικό για να φτιάξεις τα πιο αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο

Είτε συνοδεύονται από πατάτες λεμονάτες, είτε από λαχανικά ή είναι βουτηγμένα στη χειροποίητη σάλτσα ντομάτας, τα μπιφτέκια είναι ένα από τα πιο κλασικά, αγαπημένα μαμαδίστικα φαγητά που ξυπνούν παιδικές αναμνήσεις. Μοσχομυρίζουν, φτιάχνονται σε ελάχιστο χρόνο και τα τιμά όλη η οικογένεια.

Γιατί δεν πρέπει να τρώτε ποτέ το φαγητό του αεροπλάνου

- Advertisement -

Πώς όμως θα κατορθώσετε να πετύχετε την πιο ζουμερή και αφράτη εκδοχή τους, όπως αυτή που σας σερβίρουν πολλές φορές στις ταβέρνες ή τα εστιατόρια;

Το μυστικό δεν κρύβεται ούτε στο ζύμωμα του κιμά, ούτε στην ώρα του ψησίματος, ούτε στη φρυγανιά, το ψωμί, το κρεμμύδι, τη σόδα ή την «ξεκούραση» του μείγματος, αλλά σε ένα άλλο συστατικό που πρέπει να προσθέτετε σε αυτά, το ξύδι!

Σας παρουσιάζουμε 6 τροφές, πιο υγιεινές από τον καφέ, που μας ξυπνούν καλύτερα το πρωί!

Δύο με τρεις κουταλιές της σούπας ξύδι ανά κιλό κιμά, αλλάζει τη σύσταση στα μπιφτέκια αφού έχει την ικανότητα να «σπάει» τις ίνες του κρέατος.

Πηγή: bovary.gr

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,088LikesLike
88,796 FollowersFollow
182,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ