Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και πάντα έχει ενδιαφέρον να παίρνουμε μια γεύση από τα έθιμα όλου του κόσμου για τις εορταστικές ημέρες που έρχονται.

Ας μεταφερθούμε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ κι ας δούμε πώς η βασιλική οικογένεια τιμά τα Χριστούγεννα.

- Advertisement -

«Home Alone»: Το καλύτερο μπαρ των Χριστουγέννων στο Λίβερπουλ που θα σου θυμίσει την αγαπημένη σου ταινία!

Μέσω ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της στο You Tube είδαμε την πραγματικά εντυπωσιακή διακόσμηση του παλατιού για την εορταστική περίοδο. Φαίνεται ότι η διακόσμηση είναι μια «σοβαρή υπόθεση» για τη βασιλική οικογένεια μιας και το παλάτι έχει στολιστεί με εκατοντάδες χριστουγεννιάτικα δέντρα, εντυπωσιακά στολισμένα και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στο Marble Hall του παλατιού πρωταγωνιστεί ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο 4.5 μέτρων, ενώ στη μεγάλη είσοδο έχουν τοποθετηθεί δύο μικρότερα (σσ «μικρότερα» σε σύγκριση με το μεγάλο δέντρο του Marble Hall μιας έχουν 3 μέτρα ύψος) δέντρα, επίσης εντυπωσιακά.

Κάνει πάταγο: Παραμυθένιες διακοπές σε δεντρόσπιτο λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα

Ο διάκοσμος δεν θα μπορούσε να μην έχει βασιλικό άρωμα μιας και ιδιαίτερες είναι οι κορόνες-στολίδια που στολίζουν τα δέντρα. Το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 72.500 views. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ κινείται σε εορταστικό ρυθμό και οι γιορτινές εικόνες του κάνουν το γύρο του κόσμου.

Κάντε μια βόλτα στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο παλάτι:

πηγή:iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ