Όταν θέλεις να διαφημίσεις την πόλη σου, το νησί σου, την χώρα σου… σε παγκόσμιο επίπεδο, αν και είναι πολύ δύσκολο, βρίσκεις τρόπους για να το κάνεις!

Η Επιτροπή Τουρισμού της Ζακύνθου κατάφερε να κάνει το “ακατόρθωτο”! Να διαφημίσει την Ζάκυνθο και το γνωστό “Ναυάγιο” σε όλο τον κόσμο κάνοντας κάτι τόσο απλό… Συνεργάστηκε με την με την εταιρεία ενεργειακών ποτών «Monster Energy» και δημιούργησε μια πίστα Motorcross όπου ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Romain Febvre, έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του.

Ο Romain Febvre είχε κατακτήσει λίγους μήνες πριν το Motorcross των Εθνών με την ομάδα της Γαλλίας και σε δηλώσεις που έκανε μετά το πέρας του διαφημιστικού ανέφερε τα εξής: “Έχουμε σαν αθλητές συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε όμορφες και ιδιαίτερες πίστες σε όλο τον κόσμο. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την παραλία του “Ναυαγίου” στη Ζάκυνθο”.

Είναι χαρακτηριστικό πως η προβολή του παρακάτω βίντεο θα γίνει από μέσα ενημέρωσης παγκόσμιας εμβέλειας, τα οποία παρακολουθούν 100 εκατομμύρια τηλεθεατές κατ´ ελάχιστον! Παράλληλα, θα δημοσιευθούν φωτογραφίες του παγκόσμιου πρωταθλητή από το νησί της Ζακύνθου και το «Ναυάγιο» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με 30 εκατομμύρια ακολούθους!

Εκτός από το πρώτο βίντεο, θα ακολουθήσει κι ένα δεύτερο με τα παρασκήνια των γυρισμάτων, το οποίο θα επικεντρώνεται περισσότερο στην κουλτούρα και στους ανθρώπους της Ζακύνθου, καθώς και στη διαμονή των αθλητών σε αυτό, ως έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ