• Το νέο premium ελαστικό παντός εδάφους της Bridgestone «εξοπλίζει» κατάλληλα τους οδηγούς των οχημάτων 4×4 ώστε να ανταπεξέρχονται σε όλα τα εδάφη και όλες τις καιρικές συνθήκες.
  • Το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 προσφέρει εξελιγμένη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους, εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό και βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση1.
  • Με βάση ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς, το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 καλύπτει τις ανάγκες των οδηγών για ασφάλεια και απόδοση σε όλα τα εδάφη, ενώ προσφέρει την αίσθηση ελευθερίας και περιπέτειας.

Η Bridgestone, παγκόσμιος ηγέτης στα ελαστικά και τις λύσεις βιώσιμης μετακίνησης, παρουσίασε σήμερα το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, ένα premium ελαστικό παντός εδάφους που δίνει στους οδηγούς οχημάτων 4×4 πλήρη έλεγχο σε οποιοδήποτε έδαφος.

Το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 σχεδιάστηκε για να επιτρέπει στους οδηγούς να χειρίζονται τις προκλήσεις εκτός δρόμου, ενώ παράλληλα σημειώνει καλές επιδόσεις και στις διαδρομές εντός δρόμου. Συγκεκριμένα, το ελαστικό προσφέρει:
· Επιθετικό σχεδιασμό πέλματος για καλύτερη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους. Συγκεκριμένα, ο καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος και τακουνιών σε σχήμα εξάγωνου παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ισορροπία πέδησης σε διαφορετικές επιφάνειες. Έχει την ικανότητα να «γραπώνει» στη λάσπη και το χιόνι ενώ το ελαστικό διατηρείται καθαρό, όταν επιστρέφει στην άσφαλτο.

· Εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό για απόλυτο έλεγχο τόσο σε ευθείες όσο και σε στροφές. Χάρη στην υψηλή σε πυρίτιο σύνθεση γόμας, το Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο. Το ελαστικό φέρει είναι επίσης πιστοποιημένο με σήμανση 3PMSF και M+S, καθιστώντας το συμβατό με τη χειμερινή νομοθεσία και πλήρως χειμωνιάτικο.

· Βελτιωμένη χιλιομετρική απόσταση κατά 40%1 σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, που κατέστη δυνατή χάρη στο μεγιστοποιημένο πλάτος του αποτυπώματος, τη βέλτιστη επιφάνεια επαφής και το αυξημένο βάθος πέλματος.

Ένα premium ελαστικό που καλύπτει τις ανάγκες των οδηγών οχημάτων 4×4 για ασφάλεια, επιδόσεις παντός εδάφους και περιπέτεια

«Σύμφωνα με την ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς μας, οι οδηγοί οχημάτων 4×4 αναζητούν ελευθερία και περιπέτεια, παράλληλα με την ασφάλεια και τη διαβεβαίωση ότι είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δρόμο, ανεξάρτητα από τον καιρό ή το έδαφος. Με το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, προσφέρουμε σε όλους τους οδηγούς οχημάτων 4×4, ανεξάρτητα από το εάν αναζητούν την περιπέτεια ή χρησιμοποιούν το όχημά τους για την καθημερινή τους εργασία, την εμπιστοσύνη και τον έλεγχο που χρειάζονται για να ωθήσουν τα οχήματά τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου», δήλωσε ο Emilio Tiberio, Chief Technical Officer και Chief Operating Officer της Bridgestone EMIA.

Το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη, είναι διαθέσιμο σε 43 διαστάσεις για ζάντες που κυμαίνονται από 15 έως 19 ίντσες. Το ελαστικό παντός εδάφους σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Bridgestone, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Virtual Tire Development. Αυτή η βιώσιμη προσέγγιση επιτρέπει τη δημιουργία και τη δοκιμή μιας ψηφιακής έκδοσης ενός υπό ανάπτυξη ελαστικού πριν από την κατασκευή πρωτοτύπων, οδηγώντας σε εξοικονόμηση πρώτων υλών και εκπομπών CO2 κατά την ανάπτυξη.

Με γνώμονα τη Δέσμευση της εταιρίας Bridgestone E8 Commitment, το ελαστικό Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 είναι επίσης το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που απέκτησε η Bridgestone κατά την ανάπτυξη του ελαστικού πρώτης τοποθέτησης, που σχεδίασε ειδικά για τη Lamborghini Huracán Sterrato. Ως αποκλειστικός συνεργάτης ελαστικών για το supercar, η Bridgestone ανέπτυξε κατά παραγγελία το πρώτο παγκοσμίως ελαστικό παντός εδάφους, παθητικής ασφάλειας (run-flat) για supercar ώστε να ενισχύσει τις δυνατότητες της Huracán Sterrato σε όλα τα εδάφη, μεγιστοποιώντας παράλληλα τον ενθουσιασμό και την ευχαρίστηση της οδήγησης στην άσφαλτο.

*1 Με βάση εσωτερικές δοκιμές ανάμεσα στο Dueler All-Terrain A/T002 και του Dueler A/T001 (σε διάσταση 265/65R17)

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bridgestone επισκεφθείτε το www.bridgestone.gr ή ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram, YouTube.

Σχετικά με την Bridgestone στην Ευρώπη, Ρωσία, Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική (EMIA).

Είμαστε η Bridgestone Ευρώπης, Ρωσίας, Μέσης Ανατολής, Ινδίας και Αφρικής, μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας ελαστικών και προϊόντων καουτσούκ στον κόσμο. Εδώ και σχεδόν 90 χρόνια τώρα, παρέχουμε την σιγουριά για να μεταφέρουμε ανθρώπους και αγαθά, όπου πρέπει να πάνε όσο πιο άνετα γίνεται, χωρίς διακοπή.

Σήμερα, σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, εξελισσόμαστε για να παρέχουμε πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Bridgestone EMIA μεταμορφώνεται γρήγορα από έναν παραγωγό κορυφαίων ελαστικών υψηλής ποιότητας σε έναν ηγέτη στις λύσεις κινητικότητας. Καινοτομούμε με πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις αιχμής, με μερικά από τα πλέον προηγμένα εργοστάσια της βιομηχανίας, με τεχνολογίες παγκοσμίου επιπέδου και πολυπόθητες συμπράξεις. Καθώς το ταξίδι της μετάβασης συνεχίζεται, εργαζόμαστε για να διαμορφώσουμε το μέλλον της κινητικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ