Το νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη που βρίσκεται στην κορυφή των ηφαιστειακών βράχων της Καλντέρας!

Ένα νέο ξενοδοχείο υποδέχτηκε η Σαντορίνη, το οποίο είναι άκρως εντυπωσιακό και βρίσκεται στην κορυφή των ηφαιστειακών βράχων της Καλντέρας!

Ο λόγος για το ξενοδοχείο Saint Santorini Suites & Spa, στο όριο του παραδοσιακού οικισμού της Οίας, με θέα προς τη θάλασσα και το ηφαίστειο. Αποτελείται από 16 σουίτες, χώρο υποδοχής, χώρο εστιατορίου-κεντρικής πισίνας και χώρο spa-γυμναστηρίου.

Saint Santorini - εξωτερική άποψη

Το Saint Santorini αποτελείται από έξι κλιμακωτά επίπεδα στα οποία χωρίζονται όλοι οι χώροι του. Η είσοδος στο ξενοδοχείο, στο ανώτερο επίπεδο, γίνεται μέσω δημοτικού πεζοδρόμου, όπου βρίσκεται η υποδοχή και ο υπαίθριος χώρος μπαρ-καθιστικού της. Κεντρική κλίμακα συνδέει τα επόμενα τρία επίπεδα, όπου αρθρώνονται εκατέρωθεν αυτής οι σουίτες του ξενοδοχείου με τις ιδιωτικές αυλές και πισίνες τους και θέα, με το επίπεδο του εστιατορίου-κεντρικής πισίνας, μέσω του οποίου γίνεται η πρόσβαση στο σπά-γυμναστήριο στο κατώτερο επίπεδο του συγκροτήματος.

Saint Santorini νυχτερινή άποψη

Μιας που αναφέραμε για δωμάτια με υπέροχη θέα… εσείς γνωρίζετε πιο είναι το πιο ωραίο δωμάτιο με θέα στην Ελλάδα; Tip: Βρίσκεται στη Σαντορίνη!

Διακοπές στο ξενοδοχείο Saint Santorini

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του νέου ξενοδοχείου, το Saint Santorini είναι “ένας παράδεισος που έχει χαραχτεί στους λόφους της Οίας. Ένας ονειρεμένος προορισμός εμπνευσμένος από έναν ελληνικό μύθο. Είναι η ώρα για τις διακοπές της ζωής σας”.

“Παραδοθείτε στο νεόκτιστο καταφύγιο της Σαντορίνης. Ζήστε θεϊκές αισθήσεις ενώ χαλαρώνετε στην προσωπική σας μυθική κατοικία. Απολαύστε την πολυτέλεια ενώ θαυμάζετε την μαγευτική θέα από το κρεβάτι σας, το ντους σας, την πισίνα, το τζακούζι ή την ιδιωτική βεράντα σας…”

Το κόστος για να μείνει κανείς σε αυτό το εντυπωσιακό 5άστερο ξενοδοχείο ξεκινάει από 548€ η διανυκτέρευση για σουίτα με θέα και πρωινό (σύμφωνα με την booking για τις ημερομηνίες 1-2 Απριλίου). Αυτή τη στιγμή στο site του ξενοδοχείου μπορείτε να βρείτε την διανυκτέρευση με έκπτωση η οποία ξεκινάει από 475€.

Δείτε το εντυπωσιακό ξενοδοχείο Saint Santorini στις παρακάτω φωτογραφίες:

Saint Santorini θέα
Saint Santorini σουίτα 1
Saint Santorini πρωινό
Saint Santorini σπηλιά
Saint Santorini σουίτα 2
Saint Santorini σπα
Saint Santorini βεράντα
Ξενοδοχείο Saint Santorini
Saint Santorini δωμάτιο
Saint Santorini πισίνα

Φωτογραφίες: Γιώργος Σφακιανάκης, booking.com

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ