Την Πέμπτη 18 Μαΐου, το αγαπημένο resto-bar της οδού Κολοκοτρώνη γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλιά του με ένα εντυπωσιακό επετειακό πάρτι.

Ποιά είναι τα καλύτερα μέρη για θέα και coctail στην Αθήνα;

- Advertisement -

Το ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με τη μοναδική μπαρόκ και ζεστή αισθητική του μάς κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη και όχι μόνο εμάς. Στο πλαίσιο λοιπόν του εορτασμού των δεύτερων γενεθλίων ενός τέτοιου χώρου οι δημιουργοί του ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του κοινού διοργανώνοντας στο παραμυθένιο σκηνικό του ένα πρωτότυπο πάρτι.

Για να σάς δώσουμε μια πρώτη ιδέα, οι Δόγηδες και οι Μαρκησίες που κρέμονται με μεγαλοπρέπεια στους τοίχους πρόκειται να «ζωντανέψουν» σε μια γιορτή που θα ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης και θα αποκορυφωθεί μετά τις 8 το απόγευμα με όλη την ομάδα των djs να επιμελείται τη μουσική, δημιουργώντας ένα γιορτινό soundtrack. Την ίδια στιγμή η ομάδα των bartenders θα δημιουργήσει τα παρακάτω επετειάκα cocktails ειδικά για τη βραδιά.

5 +1 talk of the town μαγαζιά στην Αθήνα για πρωτότυπα cocktails που πρέπει να πας άμεσα!

- Advertisement -

Haunted Castle
Smirnoff Vodka, λεμονι, σιρόπι κανέλας, φύλλα βασιλικού, αγγούρι, 3Cents ginger beer

La Medusse
Secret rum blend, over proof rum, λικέρ ροδάκινο, λάιμ, passion fruit αρωματισμένο με τσαι earl grey Roots tentura, σιρόπι τζίντζερ, αψέντι, angostura atomatic bitters

Guillotine Bliss
Secret rum blend, λεμόνι, μέλι, λικέρ μπανάνα αρωματισμένο με καφέ, παγωτό φιστίκι

info
Κολοκοτρώνη 59Β, τηλ.: 211 215 9534

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ