Το πιο φουτουριστικό ξενοδοχείο στον κόσμο

Αειφορία και καινοτόμα υλικά, τολμηρές γραμμές και χρήσεις μπορούν να συνθέσουν ένα φουτουριστικό αποτέλεσμα: κτήρια που παραπέμπουν στην αρχιτεκτονική του αύριο και συναρπάζουν.

Ανά τον κόσμο η αρχιτεκτονική κάνει θαύματα κατασκευάζοντας κορυφαία ξενοδοχεία! Αυτό είναι γνωστό, και ειδικά στον τομέα των εντυπωσιακών ξενοδοχείων βλέπουμε διάσπαρτες κατασκευές που σηματοδοτούν την έναρξη μιας φουτουριστικής προσέγγισης όσον αφορά στα κτήρια και στις δομές, που μπορεί να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο για ταξίδι.

Εδώ έχουμε παρουσιάσει φουτουριστικά ξενοδοχεία, όπως αυτά τα 5 ξενοδοχεία που παραπέμπουν στην αρχιτεκτονική του αύριο, αλλά τώρα ψάξαμε για το πιο φουτουριστικό του κόσμου και καταλήξαμε στο μοναδικό HEALING STAY KOSMOS στη Νότια Κορέα.

HEALING STAY KOSMOS  στη Νότια Κορέα

Πάνω στα ηφαιστειακά βράχια του νησιού Ulleungdo και σε ύψος 30 μέτρων, το συγκρότημα Cosmos υιοθετεί φόρμες οργανικών μορφών και είναι σε απόλυτη αρμονία με τη φύση. Το αρχιτεκτονικό γραφείο The System Lab έχει βάλει την σχεδιαστική υπογραφή του σε αυτό το κτήριο, όπου υπερτερούν φυσικά υλικά, όπως πέτρες για τα δάπεδα και ξύλα για τα custom made έπιπλα. Οι γραμμές μοιάζουν να… ρέουν, επιτρέποντας την απόλυτη χαλάρωση σε όλους τους χώρους του εντυπωσιακού ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο χωρίζεται σε 2 κτήρια το Volla Terre και το Villa Kosmos.

Διαβάστε ακόμα:  Ελικώνας: Γραφικά κεφαλοχώρια, ανέγγιχτη φύση, όμορφες ορεινές διαδρομές και υπαίθριες δραστηριότητες σε μια εξόρμηση διαφορετική από τις άλλες...

Το VILLA TERRE είναι το καλύτερο μέρος του Ulleung εδώ συγκεντρώνεται η ενέργεια του ουρανού και της γης. Είναι ένα “θεραπευτικό” μέρος όπου μπορείτε να αναζωογονήσετε το σώμα σας μέσω της αρμονίας του Γιν και του Γιανγκ.
Όλα τα δωμάτια στο KOSMOS έχουν θέα στον ωκεανό. Το VILLA TERRE διαθέτει 3 τύπους δωματίων: Ondol Room, Room with Bed και Family Room. Επιπλέον μονάδες περιλαμβάνει το VILLA KOSMOS όπως και μια βίλα με πισίνα. Δείτε λεπτομέρειες για το Healing Stay Kosmos

Hotel De Glace: Το πιο cool ξενοδοχείο στον Καναδά είναι από πάγο και μας παρουσιάζει τα ολοκαίνουργια δωμάτιά του για το 2021!

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

HEALING STAY KOSMOS - Villa Terre
HEALING STAY KOSMOS  στη Νότια Κορέα internal
HEALING STAY KOSMOS  στη Νότια Κορέα, θέα
HEALING STAY KOSMOS  στη Νότια Κορέα, εξωτερικός χώρος
HEALING STAY KOSMOS  στη Νότια Κορέα, σπα
HEALING STAY KOSMOS, Νότια Κορέα

Περιηγηθείτε στο ξενοδοχείο μέσα από το βίντεο!

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ