Είναι ξενοδοχείο, αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Εξωτερικά φαίνεται να είναι ένα συνηθισμένο κτήριο, αλλά το όνομά του, , δίνει το στίγμα πως αυτά που βλέπει κανείς μέσα δεν θα είναι συνηθισμένα.

- Advertisement -

Και πράγματι, έτσι είναι. Το εν λόγω ξενοδοχείο διεκδικεί τον τίτλο τού πιο παράξενου στον κόσμο.Το κάθε ένα από τα 15 δωμάτιά του είναι μοναδικό, «έργο τέχνης» το χαρακτηρίζει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στο δωμάτιο με βαγόνι του τραμ, στο δωμάτιο που είναι κρυμμένο πίσω από μία βιβλιοθήκη ή ακόμα και σε δωμάτιο πάνω σε σκάλα που θυμίζει φωλιά πουλιού!

Ένα άλλο από τα δωμάτιά του λέγεται «Crisis Free Zone» και οι φιλοξενούμενοι θα κοιμηθούν σε κρεβάτια κάτω από αψίδες σκαλισμένες σε ξύλο που κρατά μακριά τα κακά πνεύματα.

Πολλά από τα διακοσμητικά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι και κρυφά παράθυρα, ενώ το μπαρ του ξενοδοχείου ονομάζεται… «Kevin Bacon».

Grossinger’s Catskill Resort: Το εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη που ακόμη μαγεύει

Το μοναδικό ξενοδοχείο βρίσκεται στο Αμστερνταμ και σχεδιάστηκε από τους Collaboration-O, νεαρούς σχεδιαστές από την Eidhoven Design Academy και τον Ολλανδό σχεδιαστή Arno Coenen και τον συνεργάτη του, IRIS.

Μια βραδιά σε ένα από τα μοναδικά και παράξενα δωμάτια του ξενοδοχείου κοστίζει περίπου 70 ευρώ, ενώ ο χώρος διατίθεται προς ενοικίαση και για εκδηλώσεις.

Bucket list: Τα 25 μέρη που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος πριν πεθάνει

Natura Vive Skylodge Adventure Suites: Ένα ξενοδοχείο κρεμασμένο στον γκρεμό!

Aπίστευτο! Ανακαίνισε βαν και τα νοικιάζει σαν… διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη!

 

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ