Η Egypt Air συνεχίζει τις πτήσεις στη Ρωσία, καθώς το πτητικό πρόγραμμα της αιγυπτιακής αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνει και πάλι πτήσεις στο δρομολόγιο Κάιρο-Μόσχα-Κάιρο.

- Advertisement -

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου ανέστειλε τις πτήσεις προς τη Ρωσία στις αρχές Μαρτίου λόγω προβλημάτων με την ασφάλιση.

Ωστόσο, η κατάσταση βοηθήθηκε από τις αιγυπτιακές αρχές: το αιγυπτιακό Υπουργείο Οικονομικών ενήργησε ως εγγυητής για την ασφάλιση των αεροσκαφών και άλλων διαδικασιών της Egypt Air κατά τις πτήσεις προς τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της Egypt Air, οι πτήσεις προς τη Μόσχα θα επαναληφθούν το Σάββατο 9 Απριλίου. Οι πτήσεις θα είναι καθημερινές.

Στις πτήσεις της Egypt Air από τη Μόσχα με μεταφορά στο Κάιρο, μπορεί κανείς επίσης να πετάξει στα θέρετρα της Ερυθράς Θάλασσας. Για τις διακοπές του Μαΐου (αναχώρηση στις 30 Απριλίου, επιστροφή στις 8 Μαΐου), ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής κοστίζει από 936 $. Μια πτήση σε παρόμοιες ημερομηνίες προς τη Χουργκάντα ​​θα κοστίζει από 935 $.

Στις πτήσεις της Egypt Air που διέρχονται από το Κάιρο, μπορεί να φτάσει κάποιος στα δημοφιλή θέρετρα της Μεσογείου. Έτσι, μια πτήση στο δρομολόγιο Μόσχα-Κάιρο-Λάρνακα με αναχώρηση στις 28 Απριλίου κοστίζει από 736 $ ανά επιβάτη απλής μετάβασης. Το αεροπορικό ταξίδι στη Βαρκελώνη θα κοστίσει από 954 $ απλής μετάβασης, στην Καζαμπλάνκα – από 685 $.

Υπάρχουν επιλογές για πτήσεις ανταπόκρισης για όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές του Μαΐου σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μια πτήση από τη Μόσχα στη Ρώμη μέσω Καΐρου κοστίζει από 703 $ απλής μετάβασης, στη Λισαβόνα – από $ 1.100, στην Αθήνα – από $ 572.

- Advertisement -

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ