Το πρώτο interactive περιοδικό για την Μύκονο είναι γεγονός και είναι εδώ. Ο Τάσος Δούσης, η Τίτη Βελοπούλου και η ομάδα τους με πολύ μεράκι και αγάπη δημιούργησαν ένα digital interactive περιοδικό στις σελίδες του οποίου μπορείτε να περιηγηθείτε , ανακαλύπτοντας όλες τις δυνατότητες που έχετε στην διάθεση σας. Περιηγηθείτε στην Μύκονο και βρείτε τα καλύτερα μέρη που αξίζει να επισκεφτείτε, τις παραλίες, τα εστιατόρια, τα cafe, το shopping που μπορείτε να κάνετε στο όμορφο νησί των Ανέμων και πολλά πολλά ακόμη.

Στο interactive περιοδικό τα πράγματα πάνε σε άλλο επίπεδο καθώς τώρα μπορείτε να δείτε βίντεο και φωτογραφίες χωρίς περιορισμό, να βρείτε links σε ότι σας ενδιαφέρει και να μεταφερθείτε άμεσα στα site τους χωρίς περαιτέρω αναζήτηση, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για ότι άλλο σας ενδιαφέρει μέσα από τις σελίδες του. Εσείς ακόμα περιμένετε; Διαβάστε το εδώ –> Best in Mykonos

- Advertisement -

Θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το αγαπημένο Κυκλαδίτικο νησί; Δείτε ολόκληρα και τα δύο μέρη των Εικόνων με τον Τάσο Δούση.

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ