Το ξενοδοχείο Fresh Hotel της Αθήνας πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το σήμα Bike Friendly Hotel.
Eκτός από τα έξι βασικά κριτήρια, το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, ικανοποιεί και εννιά ακόμα από τα έντεκα προαιρετικά κριτήρια που θέτει το σήμα Bike Friendly Hotel, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο υποστήριξη στους ποδηλάτες.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αποκτήσαμε το σήμα Bike Friendly Hotel. Έτσι τονίζεται πόσο πολύ καλοδεχούμενοι είναι οι πελάτες με ποδήλατο στο ξενοδοχείο μας. Επίσης, στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να ενοικιάζουν ποδήλατο και να περιηγούνται στην Αθήνα, μια πόλη που έχει πολύ ανάγκη τα “καθαρά” μέσα μεταφοράς», τόνισε η κα Ειρήνη Αγιαννίδη, διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Σπουδαία κίνηση για τον τουρισμό στην Ελλάδα: Το πρώτο Bike Friendly Hotel στην Αθήνα είναι γεγονός

«Καλωσορίζουμε το Fresh Hotel στην οικογένεια των Bike Friendly Hotels με πολύ χαρά. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο των Αθηνών που πιστοποιήθηκε με το σήμα μας, γεγονός πολύ αισιόδοξο για τον τουρισμό της Αθήνας, μια πόλη που προσπαθεί πολύ να δημιουργήσει και λειτουργήσει ποδηλατοδρόμους», τόνισε η κα Βίκυ Καραντζαβέλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Nattour.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 133 δωμάτια (superior, executive, suites) και να απολαύσουν ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο Air Lounge roof bar με θέα την Ακρόπολη και την Αθήνα.

Το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, η σάουνα και η πισίνα στον 9ο όροφο προσφέρουν χαλάρωση. Το Fresh Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, προσφέροντας στους επισκέπτες εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά από αρχαιολογικούς χώρους, παραδοσιακά αξιοθέατα, μουσεία μοντέρνας τέχνης.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ