Το Ρακόμελο
Ενημερώθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2018, 15:40

Εξίσου δραστήριο και το νεότερο µέλος της οικογένειας Καρβέλη, ο Θανάσης, µας σύστησε πριν από λίγα χρόνια το Ρακόµελο, ένα παρεΐστικο all day στέκι, στην πλατεία του Μεγάλου Χωριού.

Το πρώτο που θα τραβήξει το βλέµµα σας είναι η απαράµιλλη θέα στην ορεινή «καλντέρα» και το ελατόδασος, τόσο από το εξωτερικό του µπαλκονάκι όσο και από το εσωτερικό του µε τις τεράστιες τζαµαρίες, ενώ θα σας κερδίσει µεµιάς µε τον ζεστό του χαρακτήρα!

Αναζητήστε ένα τραπεζάκι δίπλα στο τζάκι και χαλαρώστε µε έναν καφέ ή ένα ζεστό αρωµατικό ρόφηµα, παρέα φυσικά µε τα γλυκίσµατα της κας Ιωάννας, το διάσηµο γαλακτοµπούρεκο, αλλά και το εκµέκ κανταΐφι ή τον κορµό σοκολάτα-µπισκότο! Καθώς δε έρχεται το βράδυ, η ατµόσφαιρα αλλάζει, τα φώτα χαµηλώνουν, η µουσική δυναµώνει και όλοι γινόµαστε µια παρέα απολαµβάνοντας ένα αρωµατικό ρακόµελο ή οινόµελο ή ένα ποτό από την ιδιαίτερα προσεγµένη κάβα του!

Tip: Όταν «ανοίγει» ο καιρός, προτιµήστε ένα από τα πολυπόθητα τραπεζάκια στη βεράντα του µε θέα στο βουνό που κόβει την ανάσα.

Info: Καθηµερινά από τις 08:30 έως αργά το βράδυ. Μεγάλο Χωριό, Τ. 22370 41339, κιν. 6978 773969, www.karvelis.com FB Το ρακόµελο

Πηγή: Icons Travellers 

Icons 137

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ