Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τον νέο κύκλο επεισοδίων στο Open TV! Πριν λίγο καιρό μας ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ, την συναρπαστική πρωτεύουσα του Ισραήλ.

O Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ, σ’ αυτήν την πόλη έκπληξη του Ισραήλ! Μας παρουσίασαν το κέντρο της πόλης όπου επικρατούν κτήρια αρχιτεκτονικής Μπάουχαους, τη Γιάφα· μία γειτονιά χάρμα οφθαλμών στο Τελ Αβίβ, την ατελείωτη παραλία του Τελ Αβίβ, αλλά και τον πασίγνωστο «γιατρό της πείνας». Επίσης ταξίδεψσν στη Ναζαρέτ· μία μικρή πόλη για ψαγμένους ταξιδιώτες. Εκεί ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Ναζαρέτ και επισκέφτηκαν τον Ναό του Ευαγγελισμού, το σημείο όπου εμφανίστηκε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ στην Παναγία. Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του έφτασαν μέχρι την Άκρα· ένα «διαμαντάκι» στο Ισραήλ και ‘χάνονται’ στο υπέροχο παζάρι της πόλης.

- Advertisement -

Δείτε το επεισόδιο και γνωρίστε το Τελ Αβίβ μέσα από τη ματιά των Εικόνων:

Διαβάστε ακόμα:  Ιωάννινα: Ο Τάσος Δούσης σε... off road εμπειρίες! (βίντεο)

Ο Τάσος Δούσης συνεχίζει τα ταξίδια, με σκοπό να μας παρουσιάζει μέσα από τις ΕΙΚΟΝΕΣ , ελληνικούς και ξένους προορισμούς έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο μαζί με τις Εικόνες και μάθετε τα πάντα από τον expert του είδους και την ομάδα του!

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Δείτε όλες τις εκπομπές “Εικόνες με τον Τάσο Δούση” στο επίσημο κανάλι στο YouTube

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ