Η Μέριλιν Μονρόε μέσα στο διαμέρισμά της
Ενημερώθηκε στις 8 Μαρτίου 2017, 16:14

Υπάρχει ένας μύθος ο οποίος λέει πως κάθε σπίτι κουβαλάει και κάτι από το παρελθόν των ενοίκων του.

- Advertisement -

Εαν πιστέψεις αυτό το μύθο, τότε ίσως τα 6 εκατομμύρια ευρώ να μοιάζουν μια καλή επένδυση για το θρυλικό ρετιρέ μέσα στο οποίο στέγασε τον έρωτα της με τον θεατρικό συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ η γυναίκα που όρισε το σεξ στο Χόλιγουντ, η Μέριλιν Μονρόε.

Το σπίτι όπου έζησε η αξεπέραστη Μέριλιν στα τέλη της δεκαετίας του 1950, το ρετιρέ το οποίο βρίσκεται στη Satton Place στο ανατολικό τμήμα του Μανχάταν, αναζητάει τον επόμενο ιδιοκτήτη του.

Πέρα από τη Μονρόε και τον Μίλερ, το σπίτι κατοικήθηκε από πολλούς διάσημους, μεταξύ των οποίων και τον σχεδιαστή μόδας, Μπιλ Μπλας, αλλά και πιο πρόσφατα από την πριγκίπισσα της Σουηδίας.

Μέσα στα 204 τετραγωνικά μέτρα του ρετιρέ υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους και με θερμαινόμενα δάπεδα, μια μοντέρνα κουζίνα με πάσο, αλλά κι ένα σολάριουμ στον ξενώνα. Επιπλέον αυτό το, προπολεμικής κατασκευής, διαμέρισμα προσφέρει ονειρική θέα στον ποταμό και τη 59η Street Bridge.

Περίπου δύο χρόνια κράτησε η ανακαίνηση του ρετιρέ, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους συλλέκτες μύθων, οι οποίοι επενδύουν σε κατοικίες με επώνυμους ιδιοκτήτες που δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά. Όπως δηλαδή και η Μέριλιν Μονρόε, η αιώνια ερωμένη της Αμερικής μετά την αθωότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ