ξενοδοχείο ρομπότ

Ένα απίστευτο ξενοδοχείο στην Ιαπωνία χρησιμοποιεί τα ρομπότ για να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες του, ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία παγκοσμίως που το μεγαλύτερο ποσοστό εργασιών καλύπτεται από τα “μηχανήματα”.

Επίσης, δείτε την πολυτελέστερη γαμήλια σουίτα του κόσμου, για ταξίδι του μέλιτος πολλών… αστέρων!

Ακούγεται για κάτι μη αληθές, ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό καθώς η Ιαπωνία εντάσσει τα “ρομπότ” στην καθημερινότητα του κόσμου.

Τα ρομπότ έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των επισκεπτών των ξενοδοχείων στην Ιαπωνία. Πολλά από αυτά λειτουργούν ρομπότ στη ρεσεψιόν και είναι απόλυτα καταρτισμένα ώστε να εξυπηρετούν με άνεση τους πελάτες.

Οι ικανότητες που έχουν τα ρομπότ

Henn-Ha ξενοδοχείο ρομπότ

Τα υπερσύγχρονα ξενοδοχεία Hen – Ha έχουν αναπτύξει τη τεχνολογία στα “καταστήματά” τους και τα ρομπότ είναι για όλες τις δουλειές, καθώς πέρα από τη ρεσεψιόν, μπορείς να τα συναντήσεις στους διαδρόμους για το καθάρισμα και τις αποσκευές σας.

Τα ανδροειδή έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν σε τέσσερις γλώσσες. Οι γλώσσες αυτές είναι τα Αγγλικά, τα Ιαπωνικά, τα Κινέζικα και τα Κορεάτικα. Παράλληλα, η μορφή τους είναι φιλική προς τον επισκέπτη.

Διαβάστε ακόμα:
Ιωάννινα: Ο Τάσος Δούσης προτείνει ένα αριστοκρατικό ξενοδοχείο με βαθμολογία 9,4 - Κορυφαία επιλογή και από την Booking!

Πριν μπείτε στο δωμάτιο σας, ένα ειδικό μηχάνημα “σκανάρει” το πρόσωπο σας και μετά σας επιτρέπει την είσοδο στο χώρο.

Οι ανέσεις του δωματίου είναι πολλές, όπως το κλιματιστικό που προσαρμόζεται στην θερμοκρασία τους σώματός σας. Παράλληλα το κομοδίνο είναι ένα μικρό ρομποτάκι που μπορεί να σας παρέχει πολλές πληροφορίες. Μπορεί να σας δώσει πληροφορίες ακόμα και για διαδρομές στη πόλη που βρίσκεστε.

Το εργατικό δυναμικό των ξενοδοχειακών μονάδων Hen-Ha αποτελείτε, περίπου, το 90% του από ρομπότ. Ενώ η εταιρεία έχει σχεδιάσει να ανοίξει παραπάνω από 100 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ώστε να εξαπλωθεί αυτή η “τάση”.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ