Όταν μιλάμε για εξωτικά σαφάρι τότε σκεφτόμαστε την Αφρική, όμως υπάρχει ένα ξενοδοχείο σε έναν ταξιδιωτικό προορισμό που τα φέρνει όλα αυτά στην Ινδία.

Επίσης, ανακαλύψτε το ξενοδοχείο στην Ιαπωνία πληρώνεις 1 δολάριο τη διανυκτέρευση!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Κεντρική Ινδία και χαρίζει στον επισκέπτη του μία μοναδική εμπειρία που θα την θυμάται σε όλη του τη ζωή. Ο λόγος για το Pashan Garh, στα ελληνικά «πέτρινο φρούριο», είναι μία ιδιωτική έκταση 200 στρεμμάτων, περίπου.

Ξενοδοχείο Pashan Garh

Βρίσκεται μέσα στο Panna National Park, έναν προστατευόμενο δρυμό πολύ μεγάλης έκτασης, αφού περιλαμβάνει τροπικά δάση, καταρράκτες, ποτάμια με παρθένα νερά και, φυσικά, άγρια θηρία!

- Advertisement -

Το κατάλυμα είναι στρατηγικά χτισμένο μέσα στο πάρκο, καθώς επιβλέπει τον ποταμό και λειτουργεί ως βάση για εξερεύνηση του Khajuraho. Το Khajuraho είναι μία σειρά από 85 αρχαίους ινδουιστικούς ναούς και αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Ξενοδοχείο Pashan Garh

Ο επισκέπτης που θα καταφτάσει, μπορεί να βρει, μόλις, 12 πολυτελή δωμάτια. Σε εξόχως ντόπια αισθητική και οι πολυτέλειες που παρέχονται είναι δυτικού τύπου. Το φαγητό που προσφέρετε στους «καλεσμένους» προέρχεται, συνήθως, από κυνήγι και ετοιμάζεται από τους πεπειραμένους σεφ που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα:  Ο παραδοσιακός ξενώνας La Moara στο Νυμφαίο είναι αυτό που ψάχνεις

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο πάρκο

Το ενδιαφέρον του επισκέπτη θα στραφεί στον εξωτερικό χώρο, καθώς το ξενοδοχείο φρόντισε και τον έχει εκμεταλλευτεί τοποθετώντας ασφαλή παρατηρητήρια για την απόλαυση του «κοσμήματος» του πάρκου, την τίγρη της Βεγγάλης.

- Advertisement -
τίγρης της Βεγγάλης

Βέβαια, δεν έχει μόνο τίγρεις το πάρκο, καθώς στον οικότοπο μπορείτε να βρείτε λεοπαρδάλεις, τσακάλια, ύαινες, λύκους, κροκόδειλους και άλλα παρόμοια άγρια ζώα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε 250 είδη πουλιών που δεν μπορείτε να τα δείτε πουθενά αλλού.

Εν κατακλείδι, θα ζήσετε μία μοναδική εμπειρία στο Pashan Garh. Στο σαφάρι θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους σας και μπορείτε να ανακαλύψετε τα όρια σας αντικρίζοντας τα άγρια «θηρία» του τόπου.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ