Το Kalesma Mykonos ξεχώρισε στα 100% Hotel Design Awards, καθώς τιμήθηκε με δύο βραβεία για την ανεπανάληπτη αισθητική και το απαράμιλλο design του. Με την εμπιστοσύνη του κοινού αλλά και της επιτροπής των βραβείων, το ξενοδοχείο βραβεύτηκε για το Καλύτερο Δωµάτιο / Μπάνιο & για το Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception σε μια υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2021. Εκ μέρους του Kalesma Mykonos τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ Σοφία Κουσαθανά, ιδιοκτήτρια Kalesma Mykonos, Βαγγέλης Μπόνιος interior designer του Studio Bοnarchi και Κωνσταντίνος Καραμπατάκης, ιδιοκτήτης του K-Studio.

- Advertisement -
Kalesma Mykonos

Το όραμα των ιδιοκτητών δεν θα είχε πάρει σάρκα και οστά χωρίς την υπογραφή των K-Studio και του Βαγγέλη Μπόνιου του Studio Bonarchi, οι οποίοι πέτυχαν την αρμονική συνύπαρξη της φυσικότητας με την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Φυσικά υλικά που ενισχύουν την εικόνα του παραδοσιακού οικισμού, με κυρίαρχο το μασίφ ξύλο, το μάρμαρο, την πέτρα, αλλά και το ξύλο της καστανιάς από το Άγιο Όρος, δημιουργούν ένα μέρος γεμάτο ενέργεια και αναζωογονητικές δονήσεις, ενώ τα λινά υφάσματα, οι ανεπεξέργαστες υφές και η αίσθηση της ανεπιτήδευτης εσωτερικής διακόσμησης χαρίζουν στον επισκέπτη ένα πολυτελές ησυχαστήριο.

Η αρχιτεκτονική έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από τη διακεκριμένη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού K-Studio, υπεύθυνη για το high-end ελληνικό εστιατόριο OPSO στο Λονδίνο και το ολοκαίνουργιο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Το K-Studio ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση και το έργο τους είναι εμπνευσμένο από την παραδοσιακή ελληνική αρχιτεκτονική, ενσωματώνοντας στοιχεία της Ελλάδας σε ένα σύγχρονο πλαίσιο.

Kalesma Mykonos

Οι εσωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί από τον Βαγγέλη Μπόνιο, του Studio Bonarchi, ο οποίος είχε αναλάβει και τα αθηναϊκά hotspots Pere Ubu και Sea Spice. Το στιλ του Studio Bonarchi είναι εκλεπτυσμένο και μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικό, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών. Η προσέγγισή του δίνει προτεραιότητα στην άνεση λαμβάνοντας υπόψη και την τελευταία λεπτομέρεια στον χώρο.

Το Kalesma Mykonos αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ξενοδοχεία σε διεθνές επίπεδο τόσο για το interior design και τη συνολική αρχιτεκτονική του αλλά και για την αυθεντική εμπειρία μυκονιάτικης φιλοξενίας που προσφέρει στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που ελληνικές ιδιωτικές διοργανώσεις όπως τα βραβεία 100% Hotel Design Awards, στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική πρωτοβουλία στον τουρισμό, αναδεικνύοντας ένα ξενοδοχείο όπως το Kalesma Mykonos που πραγματικά ξεχωρίζει.

Kalesma Mykonos

Στο πλαίσιο της βράβευσης η κα.Σοφία Κουσαθανά δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ξενοδοχείου έχουμε ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουμε στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Είναι σημαντικό το γεγονός πως μια τέτοια διοργάνωση όπως τα 100% Hotel Design Awards αναδεικνύει την ελληνική πρωτοβουλία στον τουρισμό και στηρίζει την ξενοδοχειακή αγορά. Εκ μέρους όλης της ομάδας του Kalesma Mykonos, ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή και το κοινό που μας χάρισαν 2 βραβεία καθώς και τους πολύτιμους συνεργάτες μας Βαγγέλη Μπόνιο και Κωνσταντίνο Καραμπατάκη που υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο το όραμα μας για το Kalesma “.

Kalesma Mykonos

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ