Παπαφράγκας Μήλος

Σύμφωνα με το παγκοσμίως γνωστό και έγκυρο ταξιδιωτικό Travel + Leisure, υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη στην Ελλάδα αλλά δύο είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Ο λόγος για την όμορφη Μήλο και την Αρχαία Ολυμπία, οι οποίες καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στη λίστα του T+L.

«Υπάρχουν εκατοντάδες ελληνικά νησιά για να διαλέξετε, αλλά ένα που κερδίζει περισσότερη προσοχή κάθε λεπτό είναι η γραφική Μήλος. Προσβάσιμο μέσω απευθείας πτήσεων από την Αθήνα, αυτό το νησί είναι το μέρος για απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση. Ελάτε να εξερευνήσετε ερημικές παραλίες κρυμμένες ανάμεσα σε απόκρημνους βράχους και να απολαύσετε ήσυχα βράδια πίνοντας τοπικό κρασί παρακολουθώντας τον ήλιο να βουτάει στα γαλανά νερά», αναφέρει μεταξύ άλλων το ειδικό αφιέρωμα του έγκυρου ταξιδιωτικού Μέσου του  που κατατάσσει τη Μήλο στη δεύτερη θέση μετά την Αθήνα.

Παραλία Κλέφτικο, Μήλος

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται και στην Αρχαία Ολυμπία ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, που περιλαμβάνεται μαζί με τη Θεσσαλονίκη, την Επίδαυρο, τα Μετέωρα και νησιωτικούς προορισμούς, στο αφιέρωμα με τίτλο : «Τα 15 πιο όμορφα μέρη για επίσκεψη στην Ελλάδα».

Αρχαία Ολυμπία

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ