Οι ξενώνες νεότητας, τα αγαπημένα hostels έχουν μετατραπεί στην πιο hot τάση διαμονής, παρέχοντας μοναδικές υπηρεσίες, που αγγίζουν την…πολυτέλεια!

Απολαύστε ιδιωτικά δωμάτια, τζακούζι, gourmet εστιατόρια και στιλάτους χώρους σε οικονομικές τιμές και ανακαλύψτε μια εναλλακτική εμπειρία!

One80 Hostel, Βερολίνο, Γερμανία

Το μόνο που το κατατάσσει στα hostels είναι οι κοιτώνες του, αλλιώς δεν θα περίμενες ότι πρόκειται για ένα οικονομικό κατάλυμα. Η μοντέρνα αισθητική, φιλοτεχνημένη από τοπικούς καλλιτέχνες, οι μόνιμοι DJ που παίζουν στο μπαρ του κάθε βράδυ, ο φωτοθάλαμος που προσφέρει και οι αμέτρητες επιλογές διασκέδασης, που παρέχει δεν έχουν τίποτα κοινό με τα άλλα hostels του πλανήτη.

Τιμές: από 14 ευρώ τη βραδιά

«Ψηφιακοί ταξιδιώτες»: Πώς χρησιμοποιούν την τεχνολογία στις διακοπές

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Cocomama, Άμστερνταμ, Ολλανδία

Ο δημοφιλής προορισμός των νέων ταξιδευτών και των backpackers βρήκε την πλήρη δικαίωσή του στον συναρπαστικό αυτό ξενώνα, που ψηφίζεται ως το καλύτερο hostel της χώρας για 3 συνεχόμενες χρονιές. Προσφέρει μέχρι και δωμάτια σε θεματική όμοια της κακόφημης συνοικίας της πόλης (Red Light District), για να νιώθεις συνεχώς ότι δεν στερείσαι τίποτα από την ατμόσφαιρα του Άμστερνταμ. Το προσωπικό του, θα κάνει κυριολεκτικά τα πάντα για να σε κάνει να αγαπήσεις την πόλη όσο και αυτοί.

Διαβάστε ακόμα:  Πολυτέλεια και αισθητική 4 αστέρων στα καλύτερά τους…

«Βουτιά» στους 8 πιο εκπληκτικούς καταρράκτες του κόσμου

Τιμές: από 30 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Blue Hostel, Ρώμη, Ιταλία

Το πρώην μοναστήρι του 17ου αιώνα, εγκατεστημένο σε απόσταση αναπνοής από το Κολοσσαίο, είναι το απόλυτο ησυχαστήριο για τον νέο που μπορεί να διαθέσει κάτι παραπάνω για τη διαμονή του. Επειδή το Blue Hostel δεν κάνει συμβιβασμούς, διαθέτει μίνι μπαρ σε κάθε δωμάτιο, αλλά και 4 μαξιλάρια σε κάθε κρεβάτι. Ο μόνος λόγος που εντάσσεται στα hostels είναι οι προσιτές τιμές των δωματίων του, κι αυτό είναι το μόνο κοινό που έχει με τους γνώριμους ξενώνες νεότητας.

Τιμές: από 48 ευρώ τη βραδιά

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ