Τρεις εκπληκτικές συνταγές που θα τρελάνουν τον ουρανίσκο σας. Τρία επιδόρπια για να απολαύσετε μετά το κυρίως γεύμα

- Advertisement -

Δείτε τις συνταγές

To National Geographic μας ταξιδεύει στον μαγικό του κόσμο- Οι photo της μέρας που συγκινούν

Κάντε τα φρούτα γρανίτα.

Αν δεν έχετε μηχανή παγωτού οι γρανίτες είναι η εύκολη εναλλακτική λύση. Αρκούν 2 φλιτζάνια με χυμό φρούτων και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε σε ένα μπωλ και στον καταψύκτη. Κάθε 30 λεπτά θα βγάζετε το μπωλ με τη γρανίτα, θα ξύνετε το μείγμα με ένα πιρούνι και θα το τοποθετείτε ξανά στην κατάψυξη. Σερβίρετε όπως είναι ή με μια κουταλιά σαντιγί.

Ψητά φρούτα.

Πρόκειται για το πιο εύκολο ίσως επιδόρπιο, αφού αρκεί να κόψετε σε κομμάτια τα φρούτα της επιλογής σας και να τα ψήσετε στο φούρνο. Προσθέστε λίγη ζάχαρη ή μέλι και ψήστε μέχρι να γίνουν ζουμερά τα φρούτα.

Φτιάξτε σπιτική γρανίτα.

Αυτή είναι η πιο δημοφιλής παραλία της Σκιάθου

Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε μια σπιτική γρανίτα είναι τα φρούτα, τα ξυλάκια παγωτού και αρκετό χρόνο για την κατάψυξη. Συμπληρώστε τις φόρμες με τον αγαπημένο σας χυμό φρούτων και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά. Ανακατέψτε διάφορες γεύσειςψ φρούτων ή προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας γιαούρτι με πολτό φρούτων για πιο νόστιμο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ