Δεύτερη καλύτερη πολυήμερη περιήγηση στον κόσμο αναδεικνύεται από τους χρήστες της TripAdvisor για το 2018 η τετραήμερη ξενάγηση στην Επίδαυρο, τις Μυκήνες, την Ολυμπία, τους Δελφούς και τα Μετέωρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για δελφοι

Σύμφωνα με τα Travellers’ Choice Awards, στην κατηγορία των 10 κορυφαίων πολυήμερων περιηγήσεων σε προορισμούς από όλο τον κόσμο, η ξενάγηση στους σημαντικούς αυτούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, με εκκίνηση από την Αθήνα, θεωρείται από τους ταξιδιώτες η καλύτερη εμπειρία για το 2018 μετά την τριήμερη περιήγηση στη Νήσο Σκάι (Ην. Βασίλειο) και στα Χάιλαντς της Σκωτίας με εκκίνηση από το Εδιμβούργο.

Μάντεψε που; Ο διαγωνισμός της Blue Star Ferries με 15 διπλά εισιτήρια για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα έληξε.

Eίναι η πρώτη φορά που η TripAdvisor απονέμει βραβεία Travellers’ Choice στην κατηγορία εμπειριών, στην οποία εξετάσθηκαν 345 εμπειρίες, ξεναγήσεις και δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, εξάγοντας από αυτές τις καλύτερες σύμφωνα με τις κριτικές των ταξιδιωτών.

Αποτέλεσμα εικόνας για μυκηνες

“Οι εμπειρίες αποτελούν συνήθως κορυφαίο στοιχείο των διακοπών και έναν εξαιρετικό τρόπο για τους τουρίστες να γνωρίσουν την τοπική κουλτούρα, ή ακόμα και να εξερευνήσουν τον τόπο τους”, δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της TripAdvisor, κ. Laurel Greatrix.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ