Η Air New Zealand και η Singapore Airlines ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν από κοινού μια τρίτη καθημερινή πτήση μεταξύ του Ώκλαντ και της Σιγκαπούρης από τις 28 Οκτωβρίου 2018, ενισχύοντας τη διαδρομή έως 40% και προσθέτοντας περισσότερες από 165.000 θέσεις ετησίως ανάμεσα στις δύο πόλεις.

Η υπηρεσία που προστίθεται, μαζί με μια αναθεώρηση των τρεχόντων χρονοδιαγραμμάτων, θα βελτιώσει τη συνδεσιμότητα μέσω του κόμβου της Σιγκαπούρης.

Η νέα πτήση θα εκτελείται καθημερινά κατά τη διάρκεια του «Northern Winter season» (28 Οκτωβρίου 2018 – 30 Μαρτίου 2019) και πέντε φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του «Northern Summer season» (31 Μαρτίου 2019 – 26 Οκτωβρίου 2019).

Christmas calling! Χριστούγεννα στη Βυτίνα και τη Δημητσάνα μόνο 149€!!!4 ημέρες all in exclusive

Κατά τους μήνες αιχμής οι αεροπορικές εταιρείες θα λειτουργήσουν από κοινού συνολικά 35 πτήσεις με επιστροφή την εβδομάδα, μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Νέας Ζηλανδίας, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων σε Christchurch και Wellington.

Στο πλαίσιο της συμμαχίας- κοινοπραξίας που τέθηκε σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2015, οι αεροπορικές εταιρείες θα συνεχίσουν να εκτελούν την καθημερινή πτήση με επιστροφή, η καθεμία στη γραμμή Ώκλαντ- Σιγκαπούρη, με ένα τρίτο δρομολόγιο που θα διαχειρίζεται η Singapore Airlines κατά τη διάρκεια του «Northern Winter season» και της Air New Zealand κατά τη διάρκεια του «Northern Summer season».

Η Air New Zealand θα χρησιμοποιεί τα νέα αεροσκάφη τύπου 787-9, προσφέροντας περισσότερες υπηρεσίες στις Premium, Οικονομικές και Business Premier θέσεις.

Η Singapore Airlines θα πραγματοποιεί πτήσεις, είτε με Airbus A380s, είτε με Boeing 777-300ER, ανάλογα με την εποχή.

6 ρομαντικά ταξίδια‑δώρα για τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Ο Chief Strategy, Networks and Alliances Officer, Nick Judd, αναμένει το νέο δρομολόγιο και τα αναθεωρημένα χρονοδιαγράμματα που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους ταξιδιώτες από και προς την Ευρώπη, την Ινδία και τη Νοτιοανατολική Ασία.

«Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης παίρνει το τίτλο του καλύτερου αεροδρομίου στα Skytrax World, τα τελευταία πέντε χρόνια χρόνια και τώρα με τους χρόνους σύνδεσης με την Ευρώπη, με λιγότερο από τρεις ώρες, η διέλευση για τους ταξιδιώτες προς τις δύο κατευθύνσεις γίνεται πιο εύκολη και άνετη», σημείωσε.

Last time deals! Ταξιδιωτικά πακέτα για ξεχωριστά Χριστούγεννα στην Ελλάδα

Ο Senior Vice President Marketing Marketing της Singapore Airlines, κ. Tan Kai Ping, δήλωσε: «Η δική μας η συμμαχία με την Air New Zealand έχει ήδη ωφελήσει τους πελάτες μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει, των επιλογών, των βελτιωμένων συνδέσεων και των περισσότερων προορισμών. Είμαστε υπερήφανοι για τους τρεις προορισμούς της συμμαχίας στη Νέα Ζηλανδία (Auckland, το Christchurch και το Wellington). Η νέα πτήση στο Ώκλαντ θα αυξήσει την άνεση για τους πελάτες μας και θα δείξει τη δέσμευσή μας στην αγορά της Νέας Ζηλανδίας».

Η νέα κοινή υπηρεσία και τα αναθεωρημένα προγράμματα πτήσεων υπόκεινται σε κανονιστικές εγκρίσεις.

Τα εισιτήρια για το νέο δρομολόγιο Ώκλαντ- Σιγκαπούρη είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 8 Δεκεμβρίου 2017.

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ