Η TUS Airways εντάσσει στο πρόγραμμα της απευθείας πτήσεις στον αγαπημένο προορισμό των Κυπρίων.Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: «Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει την επέκταση των δρομολογίων της προσφέροντας απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στην Αθήνα.

Οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επισκεφθούν τον δημοφιλή προορισμό απολαμβάνοντας την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που προσφέρει η Tus Airways, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.

- Advertisement -

Τώρα πετάμε για τον πλέον ανερχόμενο προορισμό της εναλλακτικής Ευρώπης από 15,29 ευρώ!

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από την 1η Δεκεμβρίου και η TUS θα διενεργεί πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα: Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. Η πτήσεις της Tus θα αναχωρούν τη Δευτέρα στις 08:00 από τη Λάρνακα και στις 11:00 από την Αθήνα, την Πέμπτη στις 14:10μμ από τη Λάρνακα και στις 22:35 από την Αθήνα, την Παρασκευή στις 20:30 από τη Λάρνακα και στις 23:30 από την Αθήνα και την Κυριακή στις 14:10 από τη Λάρνακα και στις 22:35 από την Αθήνα.

Τα εισιτήρια μονής διαδρομής αρχίζουν από 65 ευρώ για τις πτήσεις από τη Λάρνακα προς την Αθήνα και 73 ευρώ για τις πτήσεις από την Αθήνα προς τη Λάρνακα, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων αεροδρομίου. Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να κάνετε κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω του ταξιδιωτικού σας πράκτορα.

Ένα διαφορετικό από τα άλλα μουσεία στο Αμβούργο. (photos)

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα διενεργούνται από τα δύο Fokker 100 jets που μόλις πρόσφατα προστέθηκαν στον στόλο της εταιρείας. Το Fokker 100, μοντέλο της ολλανδικής εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Fokker, είναι ένα τζετ 100 επιβατών που προσφέρει στους ταξιδιώτες απαράμιλλη άνεση με περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ επιτρέπει την άμεση επιβίβαση των πτήσεων. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα, πέραν της TUS Airways, αποτελούν βασική προτίμησηκαι αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η TUS Airways έχει μόλις πρόσφατα ανακοινώσει ότι, πέραν των πτήσεων που προσφέρει από τα κυπριακά αεροδρόμια προς τα ελληνικά νησιά και το Ισραήλ, από τον Νοέμβριο θα διενεργεί πτήσεις από Λάρνακα προς Ρώμη προσφέροντας πάντα μια μοναδική και άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Tus Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα «Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρο με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

πηγή:.airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ