Σε ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό και όμορφο περιβάλλον, αναμένει τις εξελίξεις για το τηλεοπτικό του μέλλον ο Μένιος Φουρθιώτης.

Μπορεί οι εξελίξεις στο «Ε» να κάνουν το τηλεοπτικό του μέλλον να μοιάζει αβέβαιο, ωστόσο ο παρουσιαστής που έγινε γνωστός για τα κάκιστα ελληνικά του και τις κακίες του αναμένει τις εξελίξεις και ατενίζει το μέλλον του σε ένα ιδιαίτερα πολυτελές περιβάλλον: Το σπίτι του στην Εκάλη.

Ο ίδιος μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή είχε αναφερθεί αρκετές φορές στο σπίτι του στην Εκάλη, ενώ ακόμη περισσότερες το έδειξε στο Instagram: Πρόκειται για ένα όμορφο σπίτι, σε λιτές γραμμές, με όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες, μέσα στο πράσινο. Από τα ιδιαίτερα χαρακτκηριστικά του, οι δυο πισίνες του.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Τρομερή απάτη με πασίγνωστη αεροπορική εταιρεία & τα εισιτήρια για ταξίδια!Οι απατεώνες μέσω FB αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των χρηστών!Προσοχή!

Παγκόσμια Υπόκλιση: Ελληνική παραλία κατέκτησε την πρώτη θέση στις 16 πιο μαγευτικές παραλίες για το 2017 σε όλο τον κόσμο!!!(photos)

Και κάποιες από το χειμώνα, και τα Χριστούγεννα συγκεκριμένα:

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ