Το να κοιμηθεί κανείς κατά τη διάρκεια μίας πτήσης δεν είναι κάτι εύκολο, ειδικά αν έχει επιλέξει την οικονομική θέση. Ο σχεδιαστής εσωτερικών χώρων σε πολυτελή αεροσκάφη, Ron Soret, μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Mail», από την έδρα της εταιρείας του (AERIA Luxury Interiors) στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ, αποκάλυψε τα μυστικά για να διευκολύνετε τον ύπνο σας, στις πτήσεις.

 

Το μυστικό, όπως συμβουλεύει ο Soret , είναι να κλείσετε τις σωστές θέσεις ώστε να αποφύγετε τα πιο πολυσύχναστα και στριμωγμένα σημεία.

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να λάβει την πιστοποίηση «Boutique Hotel» ένα κατάλυμα;

Συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής προτείνει να καθίσετε κοντά στη μύτη του αεροπλάνου, όσο πιο μπροστά γίνεται. Κι αυτό γιατί αυτές οι θέσεις προσφέρουν πιο ομαλές πτήσεις: «το μπροστινό μέρος της καμπίνας είναι τυπικά το πιο άνετο. Οι αναταράξεις γίνονται αισθητές κατά μήκος του αεροπλάνου, είναι όμως πιο απαλές στο μπροστινό κομμάτι», λέει ο Soret.

10 παραμυθένιες ιταλικές πόλεις στην κορυφή λόφων!

Το εκπληκτικό λοφτ του Τζέραρντ Μπάτλερ στη Νέα Υόρκη! Σαν σκηνικό ταινίας!

Επίσης, καλές θέσεις είναι αυτές που βρίσκονται δίπλα στα φτερά ή ακριβώς μπροστά τους, σύμφωνα με τις αναταράξεις πάντα, αν και ο Soret προκρίνει το απόλυτα μπροστινό τμήμα γιατί είναι συνήθως και το πιο ήρεμο.

πηγή:airnews.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ