Αυτό είναι το  υποβρύχιο που κατάσχεσαν στην Κολομβία και μπορεί να μεταφέρει ναρκωτικά 4 τόνων. Το ηλεκτρικό υποβρύχιο που κοστίζει εκατομμύρια, βρέθηκε από τον στρατό πριν προλάβει να μεταφέρει το παράνομο φορτίο του.

Οι στρατιώτες βρήκαν το υποβρύχιο σε έναν ποταμό της περιοχής Τσόκο της Κολομβίας, κοντά στα βορειοδυτικά σύνορα με τον Παναμά.

Αυτό είναι το υποβρύχιο που μετέφερε 4 τόνους κοκαΐνης!Βρέθηκε στη Κολομβία!(video)Οι αρχές κατέλαβαν το πρώτο ηλεκτρικό υποβρύχιο που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και την κυκλοφορία ναρκωτικών, σε μια αγροτική περιοχή του τμήματος Τσόκο, κοντά στα σύνορα της Κολομβίας με τον Παναμά.

Πιστεύεται ότι το υποβρύχιο, το οποίο είχε μήκος 9 μέτρα και πλάτος 4,5 μέτρα, επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει ναρκωτικά στην Κεντρική Αμερική. Ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης γύρω από τους ποταμούς Σαν Χουάν και Μπάουντο.

Αυτά είναι τα 10 καλύτερα εστιατόρια για το 2017!Από το Matsuhisa, στο Island και από την Τήνο στην Βουλιαγμένη!(photos)

Αυτό είναι το υποβρύχιο που μετέφερε 4 τόνους κοκαΐνης!Βρέθηκε στη Κολομβία!(video)Η αντάρτικη ομάδα του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού, διαπραγματεύτηκε με την κυβέρνηση της Κολομβίας, ώστε να υπάρξει μια ειρηνική συμφωνία. Αυτοί θεωρούνται οι πιο πιθανοί ιδιοκτήτες του υποβρυχίου.

Το υποβρύχιο είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα και έχει ηλεκτρικούς κινητήρες, που τροφοδοτούνται από περισσότερες από 100 μπαταρίες.

Η αστυνομία πιστεύει ότι χρειάστηκαν περίπου 5 μήνες για να κατασκευαστεί, με κόστος 1,2 εκατομμύριο ευρώ. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί υποβρύχια, επειδή ήταν ηλεκτρικό.

Επιπλέον, διέθετε μια υποβρύχια κάμερα, για να βοηθά το πλήρωμα να το κατευθύνει κατά τη διάρκεια των υποβρύχιων ταξιδιών του.

Αυτό είναι το υποβρύχιο που μετέφερε 4 τόνους κοκαΐνης!Βρέθηκε στη Κολομβία!(video)Τώρα, θα μεταφερθεί σε ναυτική βάση στο νοτιοδυτικό τμήμα της Κολομβίας, το Βάλε ντελ Καύκα.

Οι εισαγγελείς της Κολομβίας θα το ελέγξουν για ενδείξεις που θα βοηθήσουν στη μάχη με τους εμπόρους ναρκωτικών της χώρας.

Οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας για ελεύθερο κάμπινγκ!Εσείς ποια θα επιλέξετε φέτος;(photos)

Αυτό είναι το υποβρύχιο που μετέφερε 4 τόνους κοκαΐνης!Βρέθηκε στη Κολομβία!(video)Τους τελευταίους δύο μήνες, οι κολομβιανές αρχές κατάσχεσαν πάνω από 9 τόνους κοκαΐνης και 1,5 τόνο κάνναβης, στη δυτική ακτή της χώρας.

Επίσης, ένα εργαστήριο καταστράφηκε ως μέρος αυτής της τελευταίας επιχείρησης που αφορούσε τη χρήση ενός ελικοπτέρου. Δείτε τους αρμόδιους που ανακαλύπτουν το υποβρύχιο, στο παρακάτω βίντεο.

 

πηγή:tilestwra.com

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ