Το ερπετό μεταφέρθηκε κατόπιν στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερο!

Τη σοκαριστική στιγμή που δασοφύλακες στην Ινδία τράβηξαν μια κατσίκα από το στόμα ενός ζωντανού πύθωνα μήκους 4,5 μέτρων κατέγραψε ένας αυτόπτης μάρτυρας, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Δεκάδες κάτοικοι του Τζαϊτπούρ της κεντρικής πολιτείας Μάντια Πραντές έσπευσαν να βοηθήσουν όταν, εχθές το απόγευμα, ένας μεγάλος πύθωνας έκανε την εμφάνισή του στο χωριό από το γειτονικό δάσος και άρχισε να καταβροχθίζει την κατσίκα ενός γείτονά τους.

Απίστευτο βίντεο: Ινδοί χωρικοί τραβούν μια... ολόκληρη κατσίκα από το στόμα ενός πύθωνα

Αμέσως κινητοποιήθηκαν και οι δασοφύλακες, οι οποίοι ωστόσο έκαναν ώρα να αιχμαλωτίσουν το έρπετο-γίγαντα παρότι το γεμάτο στομάχι του είχε επιβραδύνει τις κινήσεις του. Τελικά κατάφεραν να το ξετρυπώσουν από τον λάκκο που είχε κρυφτεί και να βγάλουν την κατσίκα από το τεράστιο στόμα του, τραβώντας την από τα πόδια.

«Προσπαθήσαμε να σώσουμε την κατσίκα αλλά όταν τη βγάλαμε από το στόμα του φιδιού ήταν ήδη νεκρή» είπε σε τοπική εφημερίδα ο δασοφύλακας Rawat Tiwari, ο οποίος αποκάλυψε ότι το λαίμαργο φίδι μεταφέρθηκε στην συνέχεια στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερο.

 

πηγή:protothema.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ