Η βραζιλιάνικη αεροπορική εταιρεία Gol Linhas Aéreas Inteligentes SA θα καταβάλει περισσότερα από 41 εκατομμύρια δολάρια για τον τερματισμό παράλληλων ερευνών για δωροδοκία από τις ποινικές και αστικές αρχές τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στη Βραζιλία, όπως ανακοίνωσαν χθες, οι αμερικανικές αρχές.

Η Gol συμφώνησε την ένταξή της σε μία τριετή συμφωνία με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σχετικά με πληροφορίες διάπραξης εγκληματικής πράξης που κατατέθηκαν στο Μέριλαντ, κατηγορώντας την εταιρεία για τη διάπραξη συνωμοσίας, αναφορικά με την παραβίαση νομοθεσίας κατά της δωροδοκίας, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το ίδιο υπουργείο.

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

Η Επιτροπή Χρηματαγοράς στις ΗΠΑ ανέφερε σε μία ανακοίνωσή της ότι η Gol συμφώνησε να πληρώσει 70 εκατομμύρια δολάρια σε έναν διακανονισμό, αναφορικά με τη διευθέτηση κατηγοριών σε βάρος της.

Πηγή: zougla.gr

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΓαλλία: Ακυρώνονται χίλιες πτήσεις λόγω απεργίας
Επόμενο άρθρο«Έπεσε» η πλατφόρμα Flightradar24 που μετέδιδε την πτήση της σορού της Ελισάβετ από την ταυτόχρονη επίσκεψη εκατομμυρίων χρηστών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ