Την απόφαση να προχωρήσει στην πώληση του αγαπημένου σπιτιού της Ζωής Λάσκαρη, στο Πόρτο Ράφτη, πήρε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς κάθε γωνιά του σπιτιού τού θυμίζει την αξέχαστη ηθοποιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πώληση της βίλας έχει αναλάβει γνωστό μεσιτικό γραφείο των Αθηνών και οι φωτογραφίες των εσωτερικών χώρων διατίθενται στο διαδίκτυο προς κάθε επίδοξο αγοραστή. Διαβάστε παρακάτω…

- Advertisement -

Δεν πάει το μυαλό σας πόσο νοικιάζεται ένα σπίτι 45 τ.μ στη Μύκονο! (photos)

Μάλιστα, οι φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, της κατάλευκης βίλας, όπου άφησε μέσα την τελευταία της πνοή η Ζωή Λάσκαρη, εντυπωσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες)

Στην αγορά, ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει σημαντική εξέλιξη, καθώς ήδη βρέθηκε αγοραστής. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, Ρώσος επιχειρηματίας έδειξε το ενδιαφέρον του και μάλιστα ταξιδεύει στην Ελλάδα για να το δει απο κοντά και να καταθέσει τα χρήματα… 1.5 εκ. ευρώ τα οποία θα πάνε στις κόρες της.

Πωλείται το σπίτι στο οποίο πέθανε η Ζωή Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη: Η μαγευτική θέα, η πισίνα και οι κήποι όνειρο! (photos)

Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Μάλλον έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα, της οποίας η τιμή εκτίμησης αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ.. Μάλλον θα πάει σε ξένα χέρια, όχι σε ελληνικά. Υπάρχει ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει δει τις φωτογραφίες του σπιτιού και ενδιαφέρεται πάρα πολύ να το αγοράσει. Σκοπεύει σύντομα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να το δει κι από κοντά…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ