Η αμμουδιά του Πίσω Κρυονερίου, είναι κοντά στην κεντρική αμμουδιά τής Πάργας, του Κρυονερίου. Είναι μια μικρή και ήσυχη αμμουδιά, σχεδόν καθ όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

- Advertisement -

Η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς είναι ίσως η διασημότερη παραλία της Μεσσηνίας και μια από τις ωραιότερες σε όλη την Ελλάδα!

Η παραλία Μύρτου ή απλά Μύρτος είναι μια παραλία στη Κεφαλονιά. Θεωρείται η πιο διάσημη παραλία του νησιού και ένα από τα κύρια αξιοθέατά του, αφού τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνει πολύ κόσμο

Η μικρή παραλία Λιβαδάκι βρίσκεται βόρεια από την Αγκάλη σε ένα καλά προστατευμένο ορμίσκο, απ΄ όπου φαίνεται και η κορυφή του Φάρου της Ασπρόπουντας. Η περιοχή είναι ακατοίκητη.

To Ναυάγιο, όπως αποκαλείται, της Ζακύνθου, είναι ένα ναυάγιο πλοίου που ξεβράστηκε σε μια απομονωμένη παραλία της Ζακύνθου, και σήμερα αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του νησιού.

Σε μια περιοχή με απόκρημνες ορθοπλαγιές, στο νοτιοδυτικό τμήμα της Λευκάδας βρίσκονται οι Εγκρεμνοί, η παραλία της Λευκάδας με την απαράμιλλη ομορφιά.

Το Πόρτο Κατσίκι είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλαδος που βρίσκεται στη νήσο Λευκάδα.

Παραλία Αγιοφάραγγο

Η μαγευτική παραλία του Αγιοφάραγγου βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, στην έξοδο του Φαραγγιού των Αγίων (Αγιοφάραγγο). Το φαράγγι ονομάστηκε έτσι λόγω του ότι εκεί διέμεναν πολλοί ασκητές ερημίτες, απομονωμένοι σε σπηλιές. Από το φαράγγι αυτό πήρε το όνομα της και η παραλία.

H παραλία του Σίμου απέχει 4,5 χλμ από το λιμάνι. Στον κόλπο Σαρακήνικο με τη λευκή άμμο, τα πράσινα νερά, το κεδρόδασος και το κάμπινγκ. Μια παραλία που θυμίζει Καραιβική

Καβουρότρυπες, Χαλκιδική

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει, είναι το σύνθημα των βόρειων. Οι Καβουρότρυπες βρίσκονται στη Σιθωνία, είναι μια από τις πολύβουες παραλίες της περιοχής αλλά και πάλι θα την προτιμήσεις γιατί έχεις αγαπήσει τα τιρκουάζ χρώματα της θάλασσας και την υπέροχη άμμο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ