Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
29.7 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΞεκινάει και φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες

Ξεκινάει και φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες

Ξεκινά και φέτος η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, από τις 6 Ιουνίου 2022. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, είπε σχετικά: “Ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα, εξέλιξη θετική που αυξάνει τις δυνατότητες μετακίνησης και τις επιλογές καλοκαιρινών διακοπών, τόσο για τους Θεσσαλονικείς, για ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα όσο και για επισκέπτες από το εξωτερικό”.

Ο κ.Ζέρβας σχολίασε και την ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σμύρνη, αναφέροντας:

- Advertisement -

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης μας με την Σμύρνη έρχεται και αυτή να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό αλλά και να βοηθήσει στον τομέα της διακίνησης των προϊόντων και των μεταφορών. Πρόκειται για μια γραμμή η οποία θα αναβαθμίσει τη Θεσσαλονίκη και θα ενισχύσει την εμπορική της κίνηση”.

Παράλληλα, τόνισε ο κ.Ζέρβας, η αύξηση της κρουαζιέρας με 66 επιβεβαιωμένες αφίξεις στη Θεσσαλονίκη για το 2022 έως τώρα, από 17 που ήταν πέρυσι, φανερώνει την δυναμική ανάπτυξη της πόλης.

Στόχος μας, καταλήγει η δήλωση του κ.Ζέρβα, είναι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης να γίνει κόμβος τουρισμού και εμπορίου και η Θεσσαλονίκη τουριστικός προορισμός αξιώσεων.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,292LikesΚάντε Like
88,381 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ