Μια Βρετανίδα που εργάζεται ως plus size μοντέλο, η Χόλι Μακγκίλιβρεϊ, είπε πως αισθάνεται σαν να επισκέπτεται ένα απομονωμένο resort στα Μπαρμπέιντος που είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για ανθρώπους που χαίρονται το φαγητό και την καλή ζωή.

Ένας παράδεισος επί της γης με μία ιδιωτική παραλία έκτασης πέντε μιλίων ενισχυμένα κρεβάτια και διευρυμένες πόρτες.

- Advertisement -

Είναι προσαρμοσμένο ειδικά για ανθρώπους που ζυγίζουν περισσότερο από 127 κιλά, σύμφωνα με την WalesOnline.

Η Χόλι, η οποία ζυγίζει 128 κιλά, δήλωσε ότι αρχικά σκέφτηκε ότι η ιδέα ήταν «προσβλητική», αλλά τώρα λέει ότι πιστεύει ότι ο προορισμός αυτός θα παίξει σημαντικό ρόλο για τους ανθρώπους που δεν είναι άνετοι με το μέγεθός τους.

Αστέρια Michelin 2018: Οι 7 κερδισμένοι και 1 χαμένος των βραβείων

yperbaroi6

Όλες οι ξαπλώστρες είναι ενισχυμένες και μπορούν να αντέξουν περισσότερο από 255 κιλά. Οι καρέκλες έχουν πλάτος ενός μέτρου, οι πόρτες έχουν διευρυνθεί και όλα τα κρεβάτια είναι ενισχυμένα με ράβδους χάλυβα δύο ιντσών.

Υπάρχει ιδιωτική παραλία μήκους 5 μιλίων που προσφέρει απομόνωση και καθημερινός μπουφές, όπου οι επισκέπτες μπορούν να φάνε ό, τι τους αρέσει για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Η Χολί κατευθύνθηκε προς το νησί με οκτώ άλλους υπέρβαρους Βρετανούς για την βιντεοσκόπηση του διαφημιστικού σποτ «My 18 to 30 Stone Holiday».

yperbaroi5

yperbaroi

Το μοντέλο δήλωσε: «Είδα μια αγγελία στην εφημερίδα για μια τηλεοπτική εκπομπή που ψάχνει Βρετανούς που ζυγίζουν πάνω από 115 κιλά.

Ήθελαν οι άνθρωποι που ήταν δυσαρεστημένοι με το πώς φαινόταν, δεν βολεύονταν στις ξαπλώστρες ή δεν μπορούσαν να χωρέσουν σε αεροπορικά καθίσματα και γενικότερα δεν πήγαιναν για διακοπές λόγω του μεγέθους τους να έχουν έναν προορισμό σχεδιασμένο αποκλειστικά γι’ αυτούς.

«Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία» σημείωσε η Χόλι και συνέχισε «Πάω στο εξωτερικό όλη την ώρα. Φοράω μπικίνι. Μπορώ να χωρέσω σε ένα αεροπορικό κάθισμα.

Η Έλενα Γαλυφά μας ανοίγει για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι της στον Άλιμο!

Αλλά ήθελα να δείξω ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι δεν είναι όλοι μη ελκυστικοί. Ήμουν όμως η πιο ελαφριά στην εκπομπή. Κάποιοι άλλοι δεν είχαν πάει ποτέ πριν στην παραλία. Αυτό είναι τραγικό».

yperbaroi3

yperbaroi2

Η Χόλι απόλαυσε εννέα ημέρες στο νησί που σχεδιάστηκε ως ένα «ασφαλές καταφύγιο» για τους υπέρβαρους ταξιδιώτες που θέλουν να αισθάνονται άνετα στις διακοπές τους.

Παραδέχθηκε ότι αρχικά σκέφτηκε ότι η ιδέα πίσω από το θέρετρο ήταν «προσβλητική» σημειώνοντας:«Νομίζω ότι αυτό συνέβη επειδή το μέγεθός μου δεν είναι θέμα για μένα».

yperbaroi4

Αλλά η διαμονή εκεί την έκανε να σκεφτεί διαφορετικά αφού είδε πως οι άλλοι ήταν σε θέση να χαλαρώσουν αφού αισθανόταν ότι «δεν τους παρακολουθούσαν συνεχώς» ή «τους έδειχναν» και «γέλαγαν με αυτούς».

Οπως είπε: «Αυτός ο τόπος ήταν αναγκαίος για τους ανθρώπους που είναι πάνω από το 130 κιλά. Αυτοί οι άνθρωποι στερούνται τόσα πολλά. Όλοι οι άνθρωποι τρώνε για κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ή για κάποιο λόγο. Εάν ήταν τόσο εύκολο να χάσει κάποιος βάρος, δεν θα υπήρχαν υπέρβαρα άτομα στον κόσμο».

πηγή:hania.news

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ