Ξενώνας Αργυρώ

Σε ένα όμορφο χωριό της Φλώρινας, με ελάχιστους κατοίκους και παραδοσιακά πετρόκτιστα αρχοντικά, που ονομάζεται Νυμφαίο, και συγκαταλέγεται, σύμφωνα με την UNESCO, ανάμεσα στα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, θα βρείτε τον ξενώνα της Αργυρώς, ο οποίος θα σας μυήσει στον τρόπο ζωής του χωριού και θα σας φιλοξενήσει με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Η Αργυρώ με τον Γιάννη, οι ιδιοκτήτες του ξενώνα, που πάντοτε ήθελαν να εγκατασταθούν μόνιμα στο αγαπημένο τους χωριό και να κάνουν αυτό που τους ευχαριστούσε και τους γέμιζε, ξέρουν να προσφέρουν σπιτική φιλοξενία, με τον καλύτερο τρόπο.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ και ο Γιάννης μετέτρεψαν το εξοχικό τους σπίτι σε ξενώνα, επειδή τους άρεσε να φιλοξενούν κόσμο και έτσι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Τα δωμάτια στον ξενώνα

Τα δωμάτια είναι εσωτερικά διακοσμημένα σε ένα πολυτελές νεοκλασικό-αστικό στυλ που χαρακτηρίζει τα αρχοντικά του Νυμφαίου. Έτσι, θα νιώσετε σα να μένετε σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια του χωριού

Φιλόξενα και «ζεστά», τα δωμάτια σας παρέχουν όλες τις ανέσεις, ενώ σε κάποια εξ’ αυτών έχει και τζάκι, για cozy σκηνικό.

Δωμάτιο στον ξενώνα Νυμφαίο

Το φημισμένο πρωϊνό

Παράλληλα, ο ξενώνας φημίζεται για το πρωϊνό του, το οποίο φτιάχνει η ίδια η Αργυρώ χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα, μαγειρεμένα και μεταποιημένα από την ίδια, ενώ φροντίζει παράλληλα, κάθε μέρα να υπάρχει κάτι διαφορετικό στο τραπέζι σας.

Το πλούσιο και παραδοσιακό πρωϊνό της Αργυρώς, είναι χωρίς αμφιβολία ένα κομμάτι της διαμονής σας, που θα σας μείνει αξέχαστο.

Πρωινό στον ξενώνα Αργυρώ

Καταφύγιο Αρκούδας στο Νυμφαίο

Στην περιοχή δραστηριοποιείται η οργάνωση του Αρκτούρου με ένα περιβαλλοντικό κέντρο ενημέρωσης για την καφέ αρκούδα ενάμισι χιλιόμετρο έξω από το χωρίο. Στις εγκαταστάσεις αυτές φιλοξενούνται αρκούδες ορφανές, ή και κάποιες οι οποίες έχουν κατασχεθεί από αρκουδιάρηδες και ζωολογικούς κήπους, και θεωρείται αδύνατη η επανένταξη τους στο φυσικό περιβάλλον.

Επομένως, αν επισκεφτείτε το Νυμφαίο, μην παραλείψετε να πάτε και στο καταφύγιο της Αρκούδας.

Ξενώνας Αργυρώ

  • Νυμφαίο
  • Τηλέφωνο: 2386 031331
  • Site: www.argyro.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ