Μάλλον… στραβά ξεκίνησε η επίσκεψη του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν στη Μόσχα προκειμένου να συζητήσει deals δισεκατομμυρίων με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το αεροσκάφος που τον μετέφερε είχε μόλις αγγίξει ρωσικό έδαφος και ο μονάρχης κατέβαινε από την ολόχρυση κυλιόμενη σκάλα του, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι αυτή είχε «κολλήσει».

Μετά το πρώτο ξάφνιασμα, ο βασιλιάς αναγκάστηκε να κατέβει τα τελευταία σκαλοπάτια… σαν κοινός θνητός, ωστόσο όπως φαίνεται στο βίντεο αυτό δεν τον έκανε να χάσει το χαμόγελό του.

Προβλήματα στη πρώτη ημέρα της ηλεκτρονικής κάρτας στον ΟΑΣΑ!Πλήρης οδηγός για τα νέα εισιτήρια

Διαβάστε ακόμα:  Lonely Planet: Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδι το 2022

Χρυσό ατύχημα: Οταν η χρυσή κυλιόμενη σκάλα του αεροπλάνου σταμάτησε ξαφνικά και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας τα... έχασε!

Ας ελπίσουμε πως αυτή η ατυχία άμα τη άφιξή του στη Ρωσία να μην αποτελεί προμήνυμα για το μέλλον των συζητήσεών του με τον ρώσο πρόεδρο, προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνίες δισεκατομμυρίων.

Χρυσό ατύχημα: Οταν η χρυσή κυλιόμενη σκάλα του αεροπλάνου σταμάτησε ξαφνικά και ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας τα... έχασε!

Είναι η πρώτη φορά που σαουδάραβας μονάρχης επισκέπτεται τη Ρωσία, από την ίδρυση της χώρας το 1926 -κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η ΕΣΣΔ ήταν τότε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε το νέο ανεξάρτητο κράτος.

Ευρώπη: 4 νέες χώρες σύντομα(;)

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ