Αμοργός- Vorina Ktismata

Στη γραφική πόλη της Αμοργού θα βρείτε το Vorina Ktismata, ένα εντυπωσιακό κατάλυμα κυκλαδίτικου στιλ με κομψή διακόσμηση και θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια ενώ παρέχει δωρεάν Wi-Fi.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες στο Vorina Ktismata διαθέτουν Cocomat σύστημα ύπνου 3 στρωμάτων, μαξιλάρια, λευκά είδη και παντόφλες, ενώ έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα. Όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας και κλιματισμό. Τα μοντέρνα μπάνια προσφέρουν ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και πολυτελή προϊόντα περιποίησης με ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο. Θα βρείτε καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού.

Καθημερινά παρασκευάζεται πρωινό με φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Το Vorina Ktismata απέχει 6χλμ. από το λιμάνι των Καταπόλων και 16χλμ. από το λιμάνι της Αιγιάλης. Η Μονή Παναγίας της Χοζοβιώτισσας είναι προσβάσιμη στα 3 χιλιόμετρα. Υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης υπηρεσίας μεταφοράς με ταξί, κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση, καθώς επίσης δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με αυτοκίνητο, κατόπιν αιτήματος και βάσει διαθεσιμότητας.

Άποψη από το εσωτερικό των δωματίων

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στην Αμοργό! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 10 για ταξίδι δύο ατόμων.

Το άγριο τοπίο της Αμοργού σε φόντο

Αυτός ο ξενώνας έχει αξιολογηθεί ως αυτός με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην Αμοργό! Εδώ τα χρήματα των επισκεπτών έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με άλλα καταλύματα στην πόλη.

Η κρεβατοκάμαρα
Θέα που… ζαλίζει

*Οι φωτογραφίες είναι από το booking.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ