Αεροπλάνο- ζευγάρι

Ο έρωτας είναι τυφλός και ούτω καθεξής και ο θεός με τα βέλη σε σχήμα καρδιάς, μπορεί να έχει φτερά αλλά δε φτάνει επ’ ουδενί τα 30.000 πόδια! Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι σπίθες του έρωτα μπορεί να.. ξεσπάσουν εν ώρα πτήσης πολύ πιο συχνά από ότι φαντάζεστε. Μη φοβάστε, δε πρόκειται για επικίνδυνη ανάφλεξη, αλλά για εκείνο τον ηλεκτρισμό που διαπερνά τη σπονδυλική στήλη όταν ο έρωτας χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Στην έρευνα της HSBC συμμετείχαν πάνω από 5.000 ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, οι οποίοι ρωτήθηκαν για τις εμπειρίες τους εν ώρα πτήσης και τις γνωριμίες που πιθανόν να έκαναν. Τι προέκυψε; Ένας στους 50 ταξιδιώτες, βρήκε τον έρωτα της ζωής του εντός του αεροπλάνου.

Η έρευνα διεξήχθη πριν μερικούς μήνες και περιλαμβάνει απαντήσεις από ταξιδιώτες σε 141 διαφορετικές χώρες. Επίσης, διαπίστωσε ότι το 16% των ταξιδιωτών έκανε επαγγελματικές γνωριμίες σε μια πτήση, ενώ το 14% έκανε μακροχρόνιες φιλίες με συνταξιδιώτες κατά την πτήση. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς το 51% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι είχαν μια φιλική συνομιλία με κάποιον ξένο στις διπλανές θέσεις κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Ποιο λοιπόν είναι το συμπέρασμα; Προφανώς πολλά ζευγάρια ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας νωρίτερα ανέβει αυτά του αεροπλάνου! Αν πάλι ελπίζετε να είστε και εσείς από εκείνους που θα γνωρίσουν τον έρωτα στον αέρα, στην επόμενη πτήση, τότε υπάρχουν πολλές εφαρμογές (apps) όπως για παράδειγμα την btrfly.net που σας συνδέει με ταξιδιώτες σε 380 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο όταν εισάγετε τις πληροφορίες πτήσης ή το αεροδρόμιο, ενώ η διαδικτυακή εφαρμογή www.planely.com λειτουργεί σαν ένα κοινωνικό δίκτυο για εκεί ψηλά στα χιλιάδες πόδια , επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με άλλους ταξιδιώτες που έχουν τα κοινά ενδιαφέροντα με εσάς και μπορείτε να συναντηθείτε κατά την πτήση ή στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ