Soneva Jani Μαλδίβες

Ποιος δεν αγαπάει τις διακοπές σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Όσο και αν μας αρέσουν οι εναλλακτικές και ψαγμένες επιλογές, σίγουρα θα θέλαμε να βρεθούμε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και να απολαύσουμε τις ανέσεις του… Η ιστοσελίδα The Luxury Travel Expert που ειδικεύεται σε διακοπές πολυτελείας υποστηρίζει ότι αυτά είναι τα 10 καλύτερα boutique ξενοδοχεία του κόσμου για το 2020.

Δείτε ποια είναι τα 10 καλύτερα boutique ξενοδοχεία του κόσμου

1. The Red Carnation Hotel Collection

Το ξενοδοχείο Red Carnation Hotel στο Cape Town
Red Carnation Hotel στο Κέιπ Τάουν

Τα Red Carnation Hotel Collection είναι μια οικογενειακή βραβευμένη επιχείρηση με ξενοδοχεία στη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Νότια Αφρική, την Ελβετία και τις ΗΠΑ. Κάθε ξενοδοχείο θεωρείται σύμβολο ιστορίας, παράδοσης και άψογης φιλοξενίας.

2. Alila

Alila Villas στο Μπαλί
Το Alila Villas στο Μπαλί

Τα ξενοδοχεία Alila διαχειρίζονται από τον όμιλο Hyatt και περιλαμβάνουν ένα συνδυασμός καινοτόμου design και υψηλής πολυτέλειας σε μοναδικές τοποθεσίες. Εκεί ο επισκέπτης απολαμβάνει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ανέσεις και ιδιωτικότητα.

Η πιο ακριβή βίλα στην Ελλάδα είναι στην Σαντορίνη & κοστίζει €2625 την βραδιά. Αξίζει; Από τον Τάσο Δούση

3. Explora

Explora στην Παταγονία
Το ξενοδοχείο Explora στην Παταγονία

Η αλυσίδα Explora έχει ξενοδοχεία στη Νότια Αμερική και τον Ειρηνικό, σε μέρη όπως η Χιλή, η Παταγονία, η Βολιβία, κ.ά. Η ιστορία τους ξεκίνησε από το 1989 και σήμερα φιγουράρουν στα εξώφυλλα των καλύτερων ταξιδιωτικών περιοδικών στον κόσμο.

4. Time + Tide

Time + Tide Miavana στη Μαδαγασκάρη
Time + Tide Miavana Μαδαγασκάρη

Η αφρικανική εταιρεία σαφάρι Time + Tide γεννήθηκε πριν από 70 χρόνια από τη Ζάμπια. Με τα χρόνια η εταιρεία εξελίχθηκε και σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες αλυσίδες boutique ξενοδοχείων στον κόσμο.

Πάρος: Τα καλύτερα 5 ξενοδοχεία κάτω από 50 ευρώ

5. Baillie Lodges

Baillie lodges

Το Baillie Lodges είναι μια πολυτελής αλυσίδα boutique ξενοδοχείων με καταστήματα σε εκπληκτικές τοποθεσίες μοναδικής φυσικής και πολιτισμικής σημασίας. Η αλυσίδα άνοιξε το 2003 και θα το βρείτε στα πιο απίστευτα απομονωμένα μέρη του κόσμου, όπως το Νησί των Καγκουρό στην Αυστραλία.

Μήλος: Όσα πρέπει να ξέρεις για ξενοδοχεία, φαγητό, αξιοθέατα, παραλίες, μυστικά…

6. Wilderness Safaris

To 1983 μια ομάδα νέων είχε το όραμα να μοιραστεί μερικές από τις πιο απομακρυσμένες κι άγριες περιοχές του κόσμου με ανθρώπους από όλο τον κόσμο με τρόπο που να μην έβλαπτε το περιβάλλον αλλά να μένει αξέχαστος στην ψυχή τους. Σήμερα, η ομάδα δραστηριοποιείται σε επτά χώρες. Δείτε το βίντεο:

7. Oetker Collection

To Oetker Collection είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1923. Έχει συνδέσει το όνομά της με μερικά από τα πιο εκλεκτά ξενοδοχεία στον κόσμο όπως το θρυλικό Hotel du Cap-Eden-Roc και το Bristol Paris. Σήμερα, κατέχει μερικά από τα πολυτελέστερα boutique ξενοδοχεία στον κόσμο όπως το The Lanesborough στο Λονδίνο. Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

13 Ελληνικά νησιά για διακοπές με 25 ευρώ την ημέρα!

8. Singita

Τα boutique ξενοδοχεία Singita είναι αφιερωμένα στην οικολογική φιλοξενία και την ενίσχυση τοπικών κοινοτήτων. Σήμερα η Singita σε συνεργασία με την Funds & Trusts αποτελεί το “φύλακα” πολλών περιοχών με παρθένα, άγρια φύση στην Αφρική και αναλαμβάνει προγράμματα προς όφελος της τοπικής κοινότητας.

Singita

9. Zannier Hotels

Zannier Hotels

Εμπνευσμένο από τη διάσημη φράση του Ντα Βίντσι “η απλότητα είναι η απόλυτη σοφία”, η Zannier Hotels είναι ένας οικογενειακός όμιλος με πολυτελή ξενοδοχεία κι έμφαση στη γαστρονομία και τη φιλοξενία. Τα ξενοδοχεία της βρίσκονται σε περιοχές του κόσμου εξαιρετικής ομορφιάς και δημιουργούν εμπειρίες με βάση την τοπική αυθεντικότητα.

10. Soneva

To 1995, ο Sonu Shivdasani, Βρετανό-Ινδός ξενοδόχος, άνοιξε το διάσημο Shoneva Fushi Resort στις Μαλδίβες, πρωτοπορώντας στο back-to-nature concept στις πολυτελείς διακοπές. Τα boutique ξενοδοχεία Soneva αποτελούν μια κοινότητα που πασχίζει να αποδείξει ότι η ανακάλυψη είναι τρόπος ζωής. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να πάρετε μια γεύση:

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ