48 ώρες στο Ναύπλιο - Εικόνες με τον Τάσο Δούση
Ενημερώθηκε στις 2 Ιουλίου 2020, 16:27

Μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, το Ναύπλιο, επισκέπτεται ο Τάσος Δούσης με τις «ΕΙΚΟΝΕΣ» και την ομάδα του για μόλις 48 ώρες.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος ανακαλύπτει τις καλύτερες διευθύνσεις της πόλης για διαμονή, φαγητό και ποτό, κάνει ρεπορτάζ στο Παλαμήδι και το Μπούρτζι και παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να δείτε στην πόλη του Ναυπλίου σε 48 ώρες.

Δείτε πρώτοι ολόκληρη την εκπομπή και μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για το υπέροχο Ναύπλιο:

Μη χάσετε περισσότερα μοναδικά βίντεο στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube!

Περάστε και εσείς 48 ώρες στο Ναύπλιο

Έχετε ανάγκη από ένα διάλειµµα, ένα φθινοπωρινό time out πριν µπει για τα καλά ο χειµώνας, µια µικρή ανάπαυλα -όχι πολύ µακριά από την Αθήνα- µε ανόθευτη φυσική οµορφιά, καλό φαγητό, φιλόξενους ανθρώπους και εξαίρετες επιλογές σε διαµονή, shopping και φαγητό; Το Ναύπλιο, είναι από τους πρώτους αν όχι ο πρώτος στη λίστα µε τους all time classic προορισµούς για όλες τις εποχές καθώς συνδυάζει βουνό, θάλασσα, νησιωτικό αέρα, γραφικά σπιτάκια και καλντερίµια, ιστορικά αξιοθέατα και θέα που κόβει την ανάσα.

Ναύπλιο λοιπόν ή αλλιώς Ανάπλι, η πρωτεύουσα του νοµού Αργολίδας που συναρπάζει κάθε επισκέπτη το ίδιο έντονα είτε είναι η πρώτη είτε η νιοστή φορά που εισέρχεσαι στα… εδάφη του! Μπορεί εξάλλου εκείνη την τρίτη, τέταρτη (και ούτω καθεξής) να µη χρειαστεί να ανεβείτε ξανά και τα 999 σκαλοπάτια του Παλαµιδίου ή να επισκεφθείτε το Μπούρτζι, την Ακροναυπλία και όλα τα βασικά αξιοθέατα, ωστόσο πάντα υπάρχουν λόγοι για λίγη οµορφιά και εξερεύνηση παραπάνω.

Τόσο στα στενά σοκάκια του που «κουβαλάνε» ονόµατα από βασιλείς όσο και στις µεγαλοπρεπείς πλατείες και στις γραφικές συνοικίες µε τα υπέροχα νεοκλασικά αρχοντικά, οι οποίες φέρνουν έναν αέρα Ιταλίας, θα ανακαλύψετε πολλούς θησαυρούς!

Δεν το έχουν παροµοιάσει τυχαία µε τη Νάπολη της Ιταλίας ούτε, βέβαια, έχει κερδίσει άδικα τη θέση του ανάµεσα στις 4 πιο όµορφες πόλεις της Ελλάδας… Με προσεγµένα παραδοσιακά ταβερνάκια, µοντέρνα cafés και ροµαντικές προτάσεις διαµονής, µας δίνει κάθε φορά κίνητρο για να το επιλέξουµε ξανά και ξανά…

Ανακαλύψτε γιατί το Ναύπλιο είναι ένας top προορισμός για κάθε Σαββατοκύριακο του χρόνου, μέσα από τον πλήρη οδηγό του travelstyle.gr!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ