Από τις 07/09/2020 μέχρι και τις 13/09/2020 έχουν συλληφθεί συνολικά 52 αλλοδαποί, 25 άνδρες και 27 γυναίκες, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών, .

Σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Βουλγαρίας, Ολλανδίας, Ρουμανίας, Ισπανίας, Καμερούν, Τσεχίας, Σουηδίας, Αλβανίας, Αγκόλας, Λαϊκής Δημοκρατίας Κονγκό, Ιαπωνίας, Γερμανίας, Νορβηγίας, Σλοβακίας, Κολομβίας και Πολωνίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Αυστρία και Τσεχία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή Airnews.gr

Αναστάτωση σε πτήση Αθήνα – Ηράκλειο εξαιτίας επιβάτη που αρνούνταν να φορέσει μάσκα!

Επιβάτες σε αεροσκάφος

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από την Αθήνα για το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου που επρόκειτο να αναχωρίσει στις 22:40 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, εξαιτίας επιβάτη που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Η επιβάτης ανέβηκε με καθυστέρηση στο αεροπλάνο και κάθισε στη θέση της χωρίς να φοράει μάσκα. Όταν αεροσυνοδοί της συνέστησαν να φορέσει, λαμβάνοντας τα απαιτούμενα και υποχρεωτικά μέτρα αρνήθηκε πεισματικά να το κάνει.

Διαβάστε ακόμα:  Μεγάλες απεργίες από τους εργαζόμενους γνωστών low cost αεροπορικών εταιρειών

Οι έντονες αντιρρήσεις της, έγιναν αιτία να καθηλωθεί το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ώρα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη αναχώρηση. Η πτήση με τους 200 επιβάτες από τις 22:40 που έπρεπε να αναχωρήσει απογειώθηκε τελικά στις 23:30 με σχεδόν δηλαδή μία ώρα καθυστέρηση.about:blank

Η επιβάτης μετακινήθηκε σε άλλη θέση ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για το συμβάν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση από την πλευρά της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, λιποθύμησε όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο έφτασε στην πίστα παραλαμβάνοντας τη γυναίκα ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απορούσαν πώς κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους του αεροδρομίου και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο χωρίς να φορά μάσκα.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ