Που θα φάτε τα καλύτερα burgers στην Κηφισιά!

Επισκεφτήκαμε την Κηφισιά και αναζητήσαμε τα σημεία με τα καλύτερα burgers, και αφού δοκιμάσαμε τα μενού τους και ενθουσιαστήκαμε, τώρα σας τα παρουσιάζουμε!

Butcher’s Burger & Butcher’s Steak House

Το µαγαζί που έφτασε το burger σε άλλο επίπεδο, τόσο γευστικά όσο και ποιοτικά, ήρθε να κατακτήσει πλέον και την food σκηνή της Κηφισιάς! Το Butcher’s Burger & Butcher’s Steak House αποτελεί ένα authentic µπεργκεράδικο Νεοϋορκέζικου τύπου, µε λαχταριστά burgers για όλα τα γούστα και σε… όλα τα µεγέθη! Η άκρως επιτυχηµένη επιχειρηµατική κίνηση ανήκει στην οικογένεια Αλαφούζου, που δραστηριοποιείται στο χώρο των κρεάτων εδώ και 4 γενιές -µε δική τους φάρµα και κρεοπωλείo.

Έχοντας λοιπόν το απόλυτο know how, ο Σπύρος Αλαφούζος έκανε την αρχή στον χώρο της εστίασης µε το Butcher’s Burgers στο Χαλάνδρι, το οποίο έχει ήδη γίνει αγαπηµένο στέκι των απανταχού meat lovers, ενώ πλέον «κατακτά» σταθερά και τα δυτικά και βόρεια προάστια, µε τα οµώνυµα µαγαζιά στο Περιστέρι και την Κηφισιά αντίστοιχα.

Κλειδί της επιτυχίας είναι αδιαµφισβήτητα οι ολόφρεσκες πρώτες ύλες του µενού: ο 100% µοσχαρίσιος κιµάς πλάθεται καθηµερινά από φρέσκο κρέας του κρεοπωλείου της οικογένειας, από ζώα που εκτρέφονται αποκλειστικά στην οικογενειακή φάρµα, ενώ όλες οι παρασκευές που χρησιµοποιούνται στα combo είναι επίσης χειροποίητες! Ολοκαίνουρια προσθήκη αποτελούν οι θάλαµοι ψυχρής ωρίµανσης dry age, όπου η µπριζόλα κόβεται κατόπιν ειδικής παραγγελίας του πελάτη.

Highlight: Tο φημισμένο XXXLarge burger µε μπιφτέκι 600 γρ. για… «δυνατούς» καλοφαγάδες, και τα steaks (από 30 έως 60 ημέρες)

Info:
Καθημερινά: 13:00-01:00, Παρ.-Σαβ. μέχρι τις 03:00
Κολοκοτρώνη 37, Πλατεία Κεφαλαρίου, Κηφισιά, Τ. 210 8089000
FB: Butcher’s Burger & Butcher’s Steak House, Site: www.butchersburger-steak.gr

Θα βρείτε επίσης καταστήματα:
-Αγίας Παρασκευής 17, Χαλάνδρι, Τ. 210 6890500
-Αιμιλίου Βεάκη 41, Περιστέρι, Τ. 210 5766662
-Κρεοπωλείο: Αγίας Τριάδος 6, Αγ. Παρασκευή, Τ. 2106090150

Munchy’s

Το Munchy’s, το απόλυτο burger στέκι, αγαπά τη Νέα Υόρκη και µας φέρνει γεύσεις που είναι βέβαιο πως θα ταξιδέψουν τον ουρανίσκο µας σε απίθανους γευστικούς προορισµούς! Οι καθαρές διακοσµητικές γραµµές του χώρου του, οι industrial πινελιές και τα δερµάτινα καθίσµατα αποπνέουν όλα µια αµερικάνικη αύρα, ενώ τα ζουµερά burgers υπόσχονται ένα γαστριµαργικό ταξίδι!

Δείτε ακόμα: Τα αρχοντικά της Κηφισιάς που τραβάνε τα βλέμματα!

Το µενού είναι βασισµένο σε εκλεκτές πρώτες ύλες (ο κιµάς κόβεται καθηµερινά στην κουζίνα) και έχει ξεχωριστές πινελιές, ενώ οι µερίδες είναι τόσο χορταστικές, τόσο στο µάτι όσο και στο στοµάχι! Το γευστικό του… ρεπερτόριο περιλαµβάνει µια ενδιαφέρουσα γκάµα από κλασικά έως και πιο πρωτότυπα burgers µε 4 είδη µπιφτεκιών, 100% angus, Νew York, chicken και για τους πιο τολµηρούς chorizo, καθώς και σαλάτες και vegan επιλογές για τους υπέρµαχους της υγιεινής διατροφής, ενώ δε λείπουν τα αλµυρά pancakes και χορταστικό club sandwich.

Ειδική µνεία και στα premium dishes, µε must try την tagliata skirt steak και το rib eye, για τους απανταχού λάτρεις της κρεατοφαγίας!

Highlight: Η πολυπόθητη προσθήκη του “Munchy’s brunch” µε αβγό και λουκάνικο που σερβίρεται τα Σαββατοκύριακα!

Extra tip: Η υπηρεσία delivery.

Info:
Καθημερινά 12:00-00:00
Κασσαβέτη 9, Κηφισιά, T. 210 8087260
FB: Munchys, Site: munchys.gr

Πηγή: Best in Town Kifissia 2019

Διαβάστε και κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ τον απόλυτο οδηγό για την Κηφισιά!

Δείτε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ