Αεροπλάνο - Αεροπορική εταιρεία

Η πανδημία COVID-19 επηρέασε τη ζωή μας με αμέτρητους τρόπους. Ένα από τα πιο ξεκάθαρα παραδείγματα είναι ο αντίκτυπος του στα ταξίδια.

Καθώς οι άνθρωποι κρατούν κοινωνικές αποστάσεις, οι διακοπές έχουν ακυρωθεί, τα αξιοθέατα είναι κλειστά και η τουριστική βιομηχανία υποφέρει. Αν και δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα συμβεί αυτό, το ταξίδι θα γίνει τελικά μέρος της φυσιολογικής ζωής ξανά.

“Δεν θα υπάρξει μια ξεχωριστή στιγμή κατά την οποία θα επιστρέψει το ταξίδι”, δήλωσε ο Konrad Waliszewski, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ταξιδιωτικής εφαρμογής TripScout. “Θα επιστρέψει στο φυσιολογικό όταν ορισμένοι ταξιδιώτες θα νιώσουν πιο άνετοι και συγκεκριμένοι προορισμοί θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό.”

Ωστόσο, όταν ξεκινήσουμε νέες περιπέτειες, η ταξιδιωτική εμπειρία θα είναι αναμφίβολα διαφορετική με πολλούς τρόπους. Η HuffPost διαφωνεί με τις απόψεις των ειδικών και προτείνει να προσαρμοστούν.

Τα αεροδρόμια θα εφαρμόσουν νέα συστήματα

«Πρέπει να κηρύξουμε έναν πόλεμο εναντίον της συμφόρησης, το οποίο βλέπουμε κατά το check-in, την ασφάλεια, την πύλη, τη μετανάστευση», δήλωσε ο Brian Kelly, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του The Points Guy. “Για πολύ καιρό, το έχουμε αποδεχτεί, Παρ’όλα αυτά θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία για να επιταχύνουμε αυτές τις διαδικασίες.”

Ο ειδικός πιστεύει ότι οι βιομετρικοί έλεγχοι, όπως η χρήση συστημάτων αναγνώρισης προσώπου για την αναγνώριση και τον έλεγχο των επιβατών, θα μειώσουν τις περιττές ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις, θα επιταχύνουν τη διαδικασία του αεροδρομίου και θα μειώσουν το πλήθος.

«Είναι απαραίτητο να παραδώσουμε ένα κομμάτι χαρτί σε έναν άλλο άνθρωπο για να επιβιβαστούμε σε αεροσκάφος το 2020; Απολύτως όχι », σημείωσε η Kelly. «Άλλες χώρες και αεροπορικές εταιρείες έχουν καινοτομήσει σε αυτό. Κοιτάζετε μια οθόνη και σας επιτρέπει να εισέρχεστε σε μια περιοχή. “

Τα συστήματα που περιλαμβάνουν αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, όπως το Global Entry, μπορούν να περιστραφούν σε αμφιβληστροειδή σαρώσεις για να χρησιμοποιούνται λιγότερο οι επιφάνειες στα αεροδρόμια. Παρ’ όλο που οι άνθρωποι έχουν ανησυχίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η Kelly είναι της γνώμης ότι η προστασία της υγείας πρέπει να έχει προτεραιότητα.

«Δεν τίθεται συζήτηση για τα προσωπικά δεδομένα. Η κυβέρνηση γνωρίζει τι θέλει για εσάς », είπε. «Το ερώτημα τώρα είναι:« Θέλουμε να διακινδυνεύσουμε να πεθάνουμε εξαιτίας ενός ιού, λόγω ανησυχιών περί απορρήτου ή θέλουμε να έχουμε πραγματικά αποτελεσματικά και ασφαλή αεροδρόμια; »

Οι μάσκες προσώπου θα είναι ένα κοινό αξεσουάρ

Οι Αμερικανοί ταξιδιώτες που δεν είχαν καν μάσκες προσώπου πριν από την πανδημία πιθανότατα θα τους χλεύαζαν σε αεροδρόμια και σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Οι αεροσυνοδοί μπορεί επίσης να έχουν πιο προστατευτική ενδυμασία, τουλάχιστον προσωρινά.

Έτσι μεταδίδεται ο κορονοϊός στο αεροπλάνο! Πού είναι πιο ασφαλές να καθίσετε;

«Οι μάσκες υπήρξαν σταθεροί στην Ασία εδώ και χρόνια και για καλό λόγο», δήλωσε η Kelly. «Στις ΗΠΑ, πρέπει να νιώθουμε άνετα φορώντας μάσκες».

Αυτή την εβδομάδα, η JetBlue έγινε η πρώτη μεγάλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ που απαιτεί από τους επιβάτες να φορούν μάσκες προσώπου ενώ ταξιδεύουν και φαίνεται πιθανό να ακολουθήσουν και άλλοι αερομεταφορείς. Ακόμα κι αν αυτές οι απαιτήσεις μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, πολλοί ταξιδιώτες μπορούν να συνεχίσουν αυτήν την πρακτική ως επιπλέον προφύλαξη.

«Αυτό που θεωρήθηκε υπερβολικό και περίεργο πριν από λίγους μήνες θα γίνει φυσιολογικό», δήλωσε ο Alan Fyall, αναπληρωτής πρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων και προσωρινός πρόεδρος του τμήματος τουρισμού, εκδηλώσεων και αξιοθέατων στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, Rosen College of Hospitality Management.

Οι τιμές των πτήσεων θα παραμείνουν χαμηλές αλλά θα ξεπεράσουν τα προηγούμενα επίπεδα


«Ήμασταν ήδη σε μια χρυσή εποχή με τις τιμές των πτήσεων», δήλωσε ο Waliszewski. «Η έλλειψη ζήτησης, οι χαμηλές τιμές πετρελαίου και οι κρατικές εγγυήσεις θα πρέπει να κάνουν τις τιμές των πτήσεων ακόμη φθηνότερες έως το 2021, αλλά τελικά η ενοποίηση, οι πιθανές χρεοκοπίες για τις οικονομικές αεροπορικές εταιρείες και η συνειδητοποίηση ότι οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να εξοικονομήσουν μετρητά για μια δύσκολη στιγμή θα προκαλέσουν αύξηση των τιμών μακροπρόθεσμα. “

Αν και οι ναύλοι μπορεί να αυξηθούν, είναι πιθανό οι αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν περισσότερη ευελιξία με τις κρατήσεις πτήσεων.

«Δεν θα εκπλαγώ αν μέρος ενός εισιτηρίου πρώτης κατηγορίας περιελάμβανε δωρεάν αλλαγές για λόγους δημόσιας υγείας», δήλωσε η Kelly.

Τα αεροπλάνα θα φαίνονται πιο ευρύχωρα για λίγο


«Οι αεροπορικές εταιρείες θα λάβουν πολλά μέτρα ασφαλείας – όπως αφαίρεση μεσαίων καθισμάτων – ενώ η ζήτηση αεροπορικών πτήσεων είναι χαμηλή», δήλωσε ο Waliszewski. “Καθώς αυξάνεται η εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών οι κρατήσεις, θα επιστρέψουν στην κανονική νοοτροπία τους για μεγιστοποίηση κάθε τετραγωνικής ίντσας.”

Η Kelly, ωστόσο, πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει κάποια ώθηση ενάντια στις υπερπληθής καμπίνες οικονομικής θέσης, ειδικά εάν οι τιμές αυξηθούν.

πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν στο αεροπλάνο

«Θα υπάρξουν νέες καινοτομίες στο πώς οι άνθρωποι θα κάθονται στα αεροπλάνα στα πλαίσια της ιδιωτικότητας, αλλά τελικά αυτό πιθανώς θα οδηγήσει σε πιο ακριβές πτήσεις», είπε. «Νομίζω ότι η χρυσή εποχή των τελευταίων 10 ετών« ρίξε με σε έναν γεμάτο σωλήνα για οκτώ ώρες με 200 $, δεν με νοιάζει »έχει τελειώσει. Δεν λέω ότι είναι το τέλος των αερομεταφορών χαμηλού κόστους, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε πλέον να δεχτούμε τη μεταχείριση ανθρώπων σαν φορτίο. “

Βόμβα: Οι αεροπορικές μεταφορές θα επανέλθουν στην κανονικότητα το 2023 λέει η IATA. Τι λέει για καραντίνα επιβατών;

Οι αεροπορικές εταιρείες μπορούν επίσης να συνεχίσουν να μειώνουν τα γεύματα και τα ποτά κατά την πτήση για να μειώσουν την πιθανότητα μετάδοσης μικροβίων και δίνεται ήδη μεγαλύτερη έμφαση στον καθαρισμό. Παρ’ όλο που οι άνθρωποι μοιράζονται φωτογραφίες πιθανών νέων σχεδίων αεροπλάνου, τέτοιες αλλαγές θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να εφαρμοστούν – και φαίνεται απίθανο να τεθούν σε ισχύ ούτως ή άλλως.

Η ασφάλιση ταξιδιού θα γίνει πιο δημοφιλής

«Αυτή η πανδημία έθεσε το επίκεντρο την ασφάλιση ταξιδιού», δήλωσε ο Waliszewski. «Σχεδόν κάθε ασφαλιστικό προϊόν ταξιδιού αποδείχθηκε εντελώς άχρηστο για πανδημίες, οπότε οι ταξιδιώτες θα αρχίσουν να δίνουν πολύ περισσότερη προσοχή στα μικρά γράμματα. Η ασφάλιση ταξιδιού θα γίνει πολύ πιο ακριβή, αλλά πολύ πιο χρήσιμη και δημοφιλής. “

Θα υπάρχει πιθανότατα αυξημένου ενδιαφέροντος για τα πιο ακριβά ασφαλιστικά προγράμματα «ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο», τα οποία, όπως υποδηλώνει το όνομα, δίνουν στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ακυρώσουν ένα ταξίδι για «οποιοδήποτε λόγο» – συμπεριλαμβανομένων των ανησυχιών για ένα επιδημικό ξέσπασμα, το οποίο δεν καλύπτεται σύμφωνα με τα περισσότερα παραδοσιακά σχέδια.

«Η ασφάλιση θα είναι πιο σημαντική για τους ανθρώπους που κάνουν κράτηση για μεγάλα ταξίδια ζωής, όπως ένα ειδικό ταξίδι επετείου ή ακριβές οικογενειακές διακοπές που έχουν κλείσει ένα χρόνο νωρίτερα, όταν ποιος στο καλό ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί», είπε η Kelly.

Τα ξενοδοχεία θα υιοθετήσουν την υγιεινή

Τα ξενοδοχεία πρέπει να έχουν διαφάνεια σχετικά με τις πρακτικές καθαρισμού και τους τρόπους που μειώνουν τις δυνατότητες μετάδοσης μικροβίων. Ίσως χρειαστεί να περιορίσουν τη χωρητικότητα και να διατηρήσουν τα δωμάτια κενά για μεγαλύτερες περιόδους μεταξύ διαμονής των πελατών.

Το νέο εντυπωσιακό ξενοδοχείο στη Σαντορίνη που βρίσκεται στην κορυφή των ηφαιστειακών βράχων της Καλντέρας!

«Για χρόνια, υπάρχουν εκθέσεις για την καθαριότητα που ξεχνιούνται να καθαριστούν δωμάτια ή κακές πρακτικές υγιεινής», σημείωσε η Kelly. «Έχω μπει σε βρώμικα δωμάτια σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Πρέπει να επανεξετάσουμε τη διαδικασία καθαρισμού. Ίσως θα μπορούσαμε να επανασχεδιάσουμε τα δωμάτια για να χρησιμοποιήσουμε έπιπλα ανθεκτικά στη θερμότητα και έπειτα να θερμαίνουμε τα δωμάτια μεταξύ των διαμονών ώστε να σκοτώσουμε τα μικρόβια και τους κοριοί. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα κόνσεπτ».

Τα 8 καλύτερα & βραβευμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα & ένα με κορυφαίο τζακούζι!

Παροχές όπως κοινόχρηστα μπολ με φρούτα στο λόμπι και μπουφέδες του ξενοδοχείου μπορεί να γίνουν παρελθόν. Και οι νέες καινοτομίες θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη διαδικασία check-in και key για να προσφέρουν ασφαλείς επιλογές hands-free.

Οι προτιμήσεις στη διαμονή θα αλλάξουν


Οι Fyall, Kelly και Waliszewski είχαν διαφορετικές σκέψεις για το πώς η πανδημία μπορεί να επηρεάσει τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών για τα ξενοδοχεία έναντι βραχυπρόθεσμων ενοικιάσεων όπως η Airbnb.

“Οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις και τα διαμερίσματα θα ξεπεράσουν τα ξενοδοχεία καθώς οι άνθρωποι θέλουν να αποφύγουν πλήθη και μικρόβια”, δήλωσε ο Waliszewski.

Ωστόσο, η Kelly πιστεύει ότι η Airbnb θα είναι μια λιγότερο ελκυστική επιλογή επειδή υπάρχουν λιγότερα πρότυπα και πολύ μεγαλύτερη ποικιλία από άποψη εμπειρίας.

Ξενοδοχεία Ελλάδα

Ο Fyall συμφώνησε περισσότερο με τη άποψη της Kelly. Πιστεύει ότι τα αυστηρά πρότυπα και η αναγνωρισιμότητα μιας επωνυμίας θα τους εξυπηρετήσουν ευνοϊκά όσον αφορά τους απαιτητικούς ταξιδιώτες.

“Οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις θα είναι πιθανώς εντάξει, αλλά μπορεί να αισθάνεστε ότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο”, είπε. «Περιέργως, τα παραδοσιακά ξενοδοχεία που υπέφεραν τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομίας μπορούν τώρα να πουν,« Είμαστε Marriott. Ξέρετε ποιοι είμαστε. «Έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το δυνατό τους χαρτί».

Τα επαγγελματικά ταξίδια θα μειωθούν


Ο Waliszewski πιστεύει ότι τα επαγγελματικά ταξίδια «θα συντριβούν» λόγω του οικονομικού αντίκτυπου και τις εργασιακές μεταρρυθμίσεις εξαιτίας της πανδημίας.

Αεροδρόμιο, Γαλλία

«Πολλές εταιρείες έμαθαν για πρώτη φορά ότι το Zoom είναι πολύ αποτελεσματικό», είπε. «Και με τον περιορισμό των προϋπολογισμών χρηματοδότησης, το όριο για αυτό που θα θεωρηθεί απαραίτητη προσωπική συνάντηση θα είναι πολύ υψηλότερο. Για πρώτη φορά, τα ταξίδια αναψυχής θα γίνουν περισσότερο επικερδή για τα ξενοδοχεία και τις αεροπορικές εταιρείες. “

Πιστεύει επίσης ότι δεν θα υπάρχουν πλέον τόσα συνέδρια.

«Η βιομηχανία των συνεδρίων πιθανότατα δεν θα ανακάμψει ποτέ», υποθέτει. «Όχι μόνο οι άνθρωποι δεν θα θέλουν να πάνε σε συνέδρια κατά τη διάρκεια μιας ύφεσης και μετά τον κορονοϊό, αλλά οι διοργανωτές συνεδρίων που δεν είχαν ασφάλιση πανδημίας οι περισσότεροι θα χρεοκοπήσουν.»

Τα road trip θα γίνουν τάση


«Το πρώτο είδος ταξιδιού που θα επιστρέψει θα είναι τα οδικά ταξίδια, τα εθνικά σε κρατικά πάρκα και μικρότερες πόλεις», προέβλεψε ο Waliszewski.

Ο Kelly είπε ότι όταν είναι ασφαλές να ταξιδέψει ξανά, η πρώτη μεγάλη εκδρομή του θα είναι πιθανώς ένα ταξίδι road-trip.

Ενοικίαση αυτοκινήτου συμβουλές

“Υπάρχουν τόσα πολλά καταπληκτικά μέρη στις ΗΠΑ”, είπε. “Τα εθνικά πάρκα είναι υπέροχα μέρη για να πάτε γιατί δεν θα υπάρχει πολυκοσμία και μπορείτε να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια.”

Road Trip: 5+1 Μαγευτικές διαδρομές στην Ελλάδα!

Ο Fyall είπε ότι ειδικότερα οι παραλίες θα είναι δημοφιλείς προορισμοί.

«Οι άνθρωποι θα αισθάνονται πιο άνετα σε ένα φυσικό περιβάλλον, οπότε οτιδήποτε σε εξωτερικό χώρο θα είναι μέρος του πρώτου κύματος του τουρισμού», είπε. “Οτιδήποτε προσβάσιμο με αυτοκίνητο θα είναι δημοφιλές.”

Οι στάσεις ανάπαυσης μπορεί επίσης να αλλάξουν λίγο για να μειώσουν τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις – με περισσότερα περίπτερα φαγητού, επιλογές οδήγησης και ατομικά καθαρισμένες τουαλέτες που ανοίγουν προς τα έξω.

Οι άνθρωποι θα επιλέξουν τα τοπικά «ταξίδια»


«Η επιθυμία να ταξιδέψεις και να έχεις μοναδικές εμπειρίες θα είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ, αλλά θα χρειαστεί λίγη ώρα πριν οι άνθρωποι νιώσουν άνετα με το αεροπλάνο για τη Ρώμη», δήλωσε ο Waliszewski. Το “τοπικό” ταξίδι “θα ακμάσει μετά την άρση των μέτρων διαμονής. Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν πολύ περισσότερο ό, τι υπάρχει στη γειτονιά τους, θα θέλουν να υποστηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις και θα υπάρξει μια επαναφορά στην κανονικότητα. “

Μπούρτζι Ναύπλιο

Υπάρχουν πολλοί απίστευτοι προορισμοί στις αυλές μας και η παραμονή σχετικά κοντά στο σπίτι θα προσφέρει έναν άνετο τρόπο για να επιστρέψετε στο ταξίδι όταν οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας το θεωρούν ασφαλές. Για εκείνους που θέλουν να πάνε λίγο πιο μακριά από τη δική τους πόλη, υπάρχουν και πολλές επιλογές για αυτό.

«Οποιαδήποτε ταξιδιωτική επιχείρηση που προσφέρει απομακρυσμένες αποδράσεις σε road-trip προορισμούς θα τα πάει καλά», σημείωσε ο Waliszewski. «Οι ταξιδιώτες από έχουν κουραστεί από το κλείσιμο στα σπίτια τους και λαχταρούν να απομακρυνθούν, αλλά θα εξακολουθούν να θέλουν να είναι κοινωνικά απομακρυσμένοι και απομονωμένοι.»

Τα διεθνή ταξίδια θα χρειαστούν χρόνο για να ανακάμψουν


“Δεν πιστεύω ότι τα διεθνή ταξίδια θα αυξηθούν μέχρι το 2021”, προέβλεψε ο Φάιλ “Ακόμα κι αν οι άνθρωποι θέλουν να ταξιδέψουν, δεν θα το κάνουν μέχρι να νιώσουν άνετα.”

ταξίδι κανόνες

Διαφορετικές χώρες ενδέχεται να έχουν περιορισμούς, όπως καραντίνες δύο εβδομάδων για διεθνείς επισκέπτες, που θα τους καθιστούσαν λιγότερο ελκυστικούς προορισμούς. Και οι συνθήκες υγείας θα είναι ένας σημαντικότερος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη.

«Αυτός ο ιός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί μαγικά για πάντα», είπε η Kelly. «Θα διαχειριζόμαστε και θα υπάρξουν περισσότερες καραντίνες αν επιδεινωθούν. Έτσι, έως ότου καταλάβω την αίσθηση ότι δεν θα βρεθώ στο εξωτερικό και ότι η ταξιδιωτική μου ασφάλιση θα με καλύψει αν αρρωστήσω, μπορεί να είμαι λιγότερο διατεθειμένος να ταξιδέψω σε αναπτυσσόμενες χώρες όπου τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης είναι τεταμένα σε μια καλή μέρα. Το να κολλήσετε σε ένα ξενοδοχείο για έξι έως οκτώ εβδομάδες είναι κάτι περισσότερο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά. “

Από την άλλη πλευρά, ο Waliszewski πιστεύει ότι ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας μπορεί να παρακινήσει ορισμένους ανθρώπους να ταξιδέψουν σε λιγότερο ακριβούς διεθνείς προορισμούς.

“Αναμένεται μια άνοδος στα ταξίδια του προϋπολογισμού, όπως το σακίδιο πλάτης στη Νοτιοανατολική Ασία και να μείνετε σε ξενώνες όταν είναι ασφαλές”, προέβλεψε. «Εκατομμύρια νέοι έχασαν τη δουλειά τους και δεν θα μπορέσουν να βρουν νέα δουλειά κατά τη διάρκεια της ύφεσης. Εφόσον είναι αρκετά ασφαλές, θα επιλέξουν να το περιμένουν στο Βιετνάμ, την Ταϊλάνδη ή το Μπαλί αντί στο υπόγειο των γονιών τους. “

Οι κρουαζιέρες δεν θα φύγουν από την ζωή μας


«Οι κρουαζιέρες δεν θα φύγουν, αλλά δεν θα επιστρέψουν ποτέ στο φυσιολογικό», δήλωσε ο Waliszewski. «Δεν μπορεί ο κόσμος να σε αποκαλεί συνήθως ως« πλωτή δεξαμενή »και ποτέ πιστεύεις ότι θα ευδοκιμήσεις σε έναν κόσμο μετά την πανδημία. Οι προορισμοί είχαν ήδη αρχίσει να επιστρέφουν στις κρουαζιέρες λόγω του υπερβολικού τουρισμού.

«Αυτός δεν είναι ο πρώτος ιός που λεηλατεί ένα κρουαζιερόπλοιο», είπε. «Υπήρξαν κορονοϊοί, αν και προφανώς ήταν λιγότερο θανάσιμοι».

κρουαζιερόπλοιο

Ωστόσο, σημείωσε, ο μόνος τρόπος για να αναζωογονηθεί η βιομηχανία κρουαζιέρας είναι να πραγματοποιηθούν άμεσα τεστ για να επιβεβαιωθεί ότι οι επιβάτες και το πλήρωμα δεν έχουν COVID-19 καθώς επιβιβάζονται στο πλοίο και σε περιοδικούς ελέγχους μετά από εκδρομές.

Ποιες είναι οι καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας στον κόσμο;

«Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους η βιομηχανία θα προσαρμοστεί για να διασφαλίσει ότι όλοι είναι ασφαλείς στο πλοίο», δήλωσε η Kelly. «Χρειαζόμαστε δοκιμές, εκτεταμένα θερμόμετρα και νέες διαδικασίες για να περιορίσουμε την πιθανή εξάπλωση και να εφαρμόσουμε απομόνωση. Με τη σωστή καθαριότητα, οι κρουαζιέρες θα μπορούσαν να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να είναι κατά τη διάρκεια μιας εστίας. Αλλά σήμερα, μπορείτε να πάρετε ένα κρουαζιερόπλοιο και να είναι θανατηφόρο.

Προτείνει επίσης την εξερεύνηση νέας τεχνολογίας για τη βελτίωση της διαδικασίας επιβίβασης, η οποία περιλαμβάνει μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Και εκτός από την τεχνολογική πρόοδο, πολλές κρουαζιέρες ενδέχεται να δυσκολευτούν να παραμείνουν βιώσιμες με μικρότερο αριθμό ταξιδιωτών σε κάθε πλοίο.

Οι άνθρωποι δεν θα θεωρούν δεδομένο το ταξίδι


Αυτή η περίοδος κοινωνικής αποστασιοποίησης έχει προκαλέσει πολλούς να προβληματιστούν για τα προηγούμενα ταξίδια τους και να αναπτύξουν μεγαλύτερη εκτίμηση για το προνόμιο του ταξιδιού.

Αυτή η αίσθηση ευγνωμοσύνης θα παραμείνει (ελπίζουμε) με τους ανθρώπους όταν το ταξίδι είναι ξανά ασφαλές και ξεκινούν νέες περιπέτειες.

«Όλοι θεωρούν το ταξίδι δεδομένο», είπε ο Fyall. “Δεν νομίζω ότι θα το κάνουν πια.”

Πιστεύει ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους πολιτικούς που είχαν προηγουμένως υποτιμήσει τη σημασία του τουριστικού τομέα και τη σκληρή δουλειά που καταβάλλει για την ανάπτυξη αυτής της βιομηχανίας.

«Μπορεί να δούμε περισσότερη κυβερνητική υποστήριξη και καλύτερη προστασία για το εργατικό δυναμικό», σημείωσε ο Fyall. «Έχουμε την ευκαιρία να σκεφτούμε και να βρούμε τρόπους να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά και ακόμη καλύτερα από ό, τι στο παρελθόν».

Αυτή η παγκόσμια κρίση είναι επίσης μια ευκαιρία για τους ταξιδιώτες και τους ηγέτες της βιομηχανίας να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν καλύτερα μερικά από τα μειονεκτήματα των πρακτικών του παρελθόντος.

«Το ταξίδι είναι μια σημαντική εμπειρία, αλλά ο υπερτουρισμός έχει αρχίσει να έχει σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στους προορισμούς, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής για πολλούς ντόπιους», δήλωσε ο Waliszewski.

“Δεν είχαμε ποτέ παγκόσμια ευκαιρία να πατήσουμε το κουμπί παύσης στο ταξίδι και να επαναφέρουμε μέχρι τώρα”, συνέχισε. «Ελπίζω ότι η ταξιδιωτική βιομηχανία και η κοινότητα θα το εκμεταλλευτούν ως ευκαιρία να το διορθώσουν μόλις επιστρέψουμε στα ταξίδια και θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρήσουμε αυτό που αγαπάμε για τα ταξίδια και τους προορισμούς για τις επόμενες γενιές».

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ