Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
32.5 C
Athens
ΑρχικήTravel DealsΤιμές που ξεπερνούν τη φαντασία για αεροπορικά εισιτήρια & διαμονή για Μύκονο...

Τιμές που ξεπερνούν τη φαντασία για αεροπορικά εισιτήρια & διαμονή για Μύκονο & Σαντορίνη από 1η Αυγούστου. Κλείστε τώρα!

Οι συνθήκες “ανάγκασαν” τις αεροπορικές εταιρείες να προσαρμόσουν τις τιμές τους, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και όταν λέμε να τις προσαρμόσουν, εννοούμε ότι βρήκαμε τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για τους κορυφαίους προορισμούς της Ελλάδας όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη για την απόλυτη high season (1η Αυγούστου) που, για αυτά τα νησιά, δεν έχουμε δει να υπάρχουν ούτε καν το χειμώνα.

προσφορές σε Μύκονο και Σαντορίνη
Τα εισιτήρια που σας βρήκαμε για 1η Αυγούστου από αναζήτηση στη Skyscanner

Ευκαιρία λοιπόν για όσους δεν θέλουν να χάσουν τις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι να κλείσουν τώρα εισιτήρια. Ενδεικτικά θα πετάξετε από την Αθήνα στη Μύκονο μόλις με €44 και το ίδιο για Σαντορίνη με απευθείας πτήση της Olympic Air.

- Advertisement -

Μάλιστα επ’ ευκαιρίας μπορείτε να κλείσετε συνδυαστικά και δωμάτιο που και σε αυτή τη περίπτωση οι τιμές είναι πιο χαμηλές από ποτέ, συνυπολογίζοντας τον προορισμό και την ημερομηνία! Προς το παρόν σε μια σχετική αναζήτηση θα βρείτε τιμές ξενοδοχείων στη Μύκονο να ξεκινούν από €61 ενώ κατά μέσο όρο μπορείτε να μείνετε σε ένα 3 αστέρων ξενοδοχείο με €110 – €120 τη βραδιά.

Οι ωραιότερες απομονωμένες παραλίες της Μυκόνου!

Μύκονος

Αντίστοιχα μια σχετική έρευνα σε ξενοδοχεία της Σαντορίνης για 1η Αυγούστου θα βρείτε από €14 τη βραδιά hostel ενώ κατά μέσο όρο δίκλινα δωμάτια σε μικρά ξενοδοχεία με ένα ή δύο αστέρια θα τα βρείτε σε τιμές από €30 μέχρι €63 το βράδυ!

Επίσης και τα ξενοδοχεία με περισσότερα αστέρια έχουν πολύ χαμηλότερες τιμές. Κάντε την έρευνα σας, βρείτε το ιδανικό για εσάς και κλείστε τώρα!

Σαντορίνη: 12+1 γνωστές και άγνωστες παραλίες

Σαντορίνη

Αυτό το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να επισκεφτείτε προορισμούς που για κάποιους μέχρι πρόσφατα ήταν απαγορευτικοί λόγω πολύ υψηλού κόστους.

Τι θα γίνει με τον Κοινωνικό Τουρισμό 2020; Υπάρχει παράταση λήξης του προγράμματος

Ο κοινωνικός τουρισμός το 2020 θα έχει καθοριστικό ρόλο στην τόνωση του εγχώριου τουρισμού. Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), ανακοίνωσε την παράταση λήξης του προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων είχαν
ενεργοποιηθεί 27.000 από τις συνολικά 140.000 επιταγές που θα έληγαν τον
Ιούλιο του 2020.

Προκειμένου να διασφαλιστεί το δικαίωμα των λοιπών 113.000 δικαιούχων και ωφελουμένων να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους, η περίοδος Κοινωνικού Τουρισμού 2019-2020 θα επιμηκυνθεί αντίστοιχα για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έκτακτα μέτρα που ξεκίνησαν τον Μάρτιο.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του Προγράμματος Επιδότησης Διακοπών
Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού
Τουρισμού περιόδου 2019-2020, διακοπές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε
τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ με διάρκεια:

  • από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω
  • ή από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας

Η νέα ημερομηνία λήξης της περιόδου Κοινωνικού Τουρισμού 2019-2020 θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των έκτακτων μέτρων.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,292LikesΚάντε Like
88,383 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ