Aegean Airlines εν πτήσει

Η Aegean Airlines ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία που θα λατρέψουν οι ταξιδιώτες! Τώρα μπορείτε να οργώσετε τις μετακινήσεις σας σε λίγα απλά βήματα!

Η Aegean μπήκε σε μια νέα εποχή και αυτό το δείχνει με πολλούς τρόπους! Ολοκαίνουρια αεροσκάφη και νέες υπηρεσίες είναι μόνο μερικά από αυτά που θα αλλάξουν τελείως την εμπειρία των ταξιδιωτών στις πτήσεις.

Τώρα, με τη νέα υπηρεσία “online booking transfer” η μεταφορά σας από/προς το αεροδρόμιο γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη! Προγραμματίστε νωρίτερα την μετακίνησή σας από και προς το αεροδρόμιο και φτάστε έγκαιρα στον τελικό σας προορισμό σε χαμηλές τιμές.

Προσοχή! Αν ταξιδεύετε αυτές τις μέρες, δείτε και την ανακοίνωση της Aegean για τον κορονοϊό! Τι ανέφερε για τα εισιτήρια;

Γνωρίστε τη νέα υπηρεσία της Aegean Airlines

Aegean Airlines - νέα υπηρεσία μεταφοράς

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας οι χρήστες μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τη μεταφορά τους από και προς το αεροδρόμιο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλους προορισμούς ταξιδεύοντας με την Aegean.

Αμέσως μετά τη διαδικασία του booking ο χρήστης ενημερώνεται με email με τα στοιχεία του οδηγού που θα τον παραλάβει, ενώ οι τιμές της υπηρεσίας, όπως αναφέρεται, κινούνται στα επίπεδα των τιμών μιας διαδρομής με ταξί.

Επίσης, η εφαρμογή για κινητά των οδηγών τους επιτρέπει να παρακολουθούν την πτήση και την πύλη άφιξης. Έτσι, ο οδηγός θα φροντίσει να είναι στην ώρα του και σε περίπτωση μεγάλων καθυστερήσεων ή ακύρωσης της πτήσης, η υπηρεσία θα φροντίσει στο να ανατεθεί ένας άλλος οδηγός. Μόλις φτάσετε ο οδηγός θα κρατάει μια ταμπέλα της Welcome με το όνομά σας.

- Advertisement -

Η νέα υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την Welcome Pickups, η οποία συνεργάζεται με περισσότερους από 800 επαγγελματίες οδηγούς σε αρκετές ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) χώρες. Όλοι οι συνεργαζόμενοι οδηγοί με την Welcome Pickups μιλούν πολύ καλά αγγλικά και μπορούν να δώσουν πληροφορίες για την πόλη, ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

Aegean: Η υπηρεσία που έχει σχεδιάσει και θα λατρέψουν όλοι οι επιβάτες!

Aegean: Η υπηρεσία που έχει σχεδιάσει και θα λατρέψουν όλοι οι επιβάτες!

Οι επιβάτες και οι υπηρεσίες που τους παρέχονται αποτελούν προτεραιότητα για την Aegean και αυτή τη φορά έχει σχεδιάσει κάτι που θα λατρέψουν!

Όσον αφορά τη ψυχαγωγία, η αεροπορική εταιρεία εμπλουτίζει συνεχώς και κρατά δωρεάν τις υπηρεσίες in flight entertainment. Ειδικότερα, η υπηρεσία AEGEAN stream αποτελεί μία από τις πρόσφατες αυτές υπηρεσίες και παρέχεται σε πτήσεις από/προς Αθήνα προς εξωτερικό, ενώ διαρκώς ενισχύεται. Σήμερα, έχει εμπλουτιστεί με κινηματογραφικές ταινίες, ενημέρωση, βιβλία, μουσική, ταξιδιωτικό οδηγό και παιχνίδια που προσφέρονται χωρίς χρέωση και χωρίς διαφημίσεις. Ο επιβάτης το μόνο που έχει να κάνει για να απολαύσει αυτή την υπηρεσία, είναι να έχει κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο την εφαρμογή AEGEAN App, πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο.

Γνωρίστε το AEGEAN stream

Πρόκειται για ένα σύστημα ελεύθερης πρόσβασης σε πλούσιο ψυχαγωγικό και ενημερωτικό περιεχόμενο αποκλειστικά κατά την πτήση, που κάνει το ταξίδι των επιβατών μας ακόμη πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Η πλατφόρμα που εμπλουτίζεται και ενημερώνεται καθημερινά διαθέτει μουσική, εφημερίδες περιοδικά, ταινίες, παιχνίδια, ψυχαγωγικό περιεχόμενο για ενήλικες και παιδιά αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για όλους τους προορισμούς, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Manager Corporate Affairs της AEGEAN, Μαρίνα Σπυριδάκη.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτό το App οι επιβάτες κατά την πτήση τους μπορούν να επιλέξουν την αγαπημένη τους μουσική (από 20 playlists), να διαβάσουν ένα βιβλίο (ανάμεσα από 20 τίτλους σε Ελληνικά και Αγγλικά σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός), να επιλέξουν από μια συλλογή 20 παιχνιδιών, να ενημερωθούν από περισσότερους από 40 επιλεγμένους τίτλους εφημερίδων και περιοδικών -σε 5 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου in flight περιοδικού BLUE της AEGEAN. Ακόμη, μπορούν να περιηγηθούν σε πληροφορίες για όλους τους προορισμούς της Aegean (sightseeing, travel tips, φωτογραφίες, κλπ) και να εγγραφούν στο Miles & Bonus.

Πρόκειται για μια υπηρεσία που σταδιακά αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό από τους επιβάτες της AEGEAN, γι’ αυτό και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο αλλά και νέα προϊόντα.

Τέλος, όπως εξηγεί η κα Σπυριδάκη, πρόθεση της Aegean είναι να διευρύνεται συνεχώς αυτή η υπηρεσία και η εταιρεία είναι ανοιχτή και σε νέες ιδέες. Οι άνθρωποι της AEGEAN εργαζόμαστε διαρκώς για να εμπλουτίζεται διαρκώς το περιεχόμενο του AEGEAN stream και είμαστε πάντα ανοιχτοί σε ιδέες από τους επιβάτες για περιεχόμενο που θα ήθελαν να προστεθεί. Πρόθεση μας είναι να μπορέσει να εμπλουτιστεί η υπηρεσία ακόμη περισσότερο και  διευρυνθεί σε όλο το δίκτυο».

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ