Αεροσκάφος Aegean - δρομολόγια και πτήσεις

Η AEGEAN ήρθε σε συμφωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ώστε να αναλάβει την τουριστική προβολή στα μέσα δικτύωσής της.

Επίσης, τελευταία μέρα του σούπερ διαγωνισμού που κερδίζετε ένα διήμερο στην Αράχωβα για 2 άτομα!

Οι ενέργειες αφορούν την προβολή της Περιφέρειας στα μέσα προβολής της Aegean, ως εξής:

-Στα newsletters της AEGEAN στις 5 βασικές αγορές , δηλαδή Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία.

-Με διαφημιστική προβολή σε ιστοσελίδα υψηλής επισκεψιμότητας υπό μορφή header κατά τη διάρκεια του promo (AEGEAN site www.aegeanair.com).

-Με προβολή στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα εντός των αεροσκαφών Airbus Α320/Α321 που διαθέτουν οθόνες και στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας AEGEANSTREAM με 1 video της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για 1 μήνα.

-Με προβολή φωτογραφιών (1 post/μήνα για 3 μήνες) σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (AEGEAN facebook, global page).

Νέες αεροπορικές συνδέσεις με Καλαμάτα και Λέσβο

Δύο νέες αεροπορικές συνδέσεις προσθέτει στο πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2020 η Jet2, με τη Λέσβο και την Καλαμάτα να έχουν νέες πτήσεις που θα ξεκινάνε από Μάντσεστερ και Στάνστεντ, από τον Μάιο.

Όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, αυτές οι αεροπορικές συνδέσεις προστέθηκαν λόγω της τεράστιας ζήτησης που είχε παρατηρηθεί. Θα είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Στάνστεντ και το Μάντσεστερ προς τη Λέσβο.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, από το Μάντσεστερ και μια φορά την εβδομάδα, από το αεροδρόμιο του Λονδίνου από τις 2 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά, με τις νέες αεροπορικές συνδέσεις, με προορισμό την Καλαμάτα. Οι πτήσεις θα ξεκινάνε εβδομαδιαίως από το Μάντσεστερ. Ενώ από το Στάνστεντ θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, από τις 3 Μαΐου έως και την 1η Νοέμβρη.

Η Jet2 είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες τις νέες αεροπορικές συνδέσεις και προς τη Σκιάθο και την Πρέβεζα για το καλοκαίρι του 2020. Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι το πρόγραμμα Summer ’20 συνεχίζει να αυξάνεται. Ενώ περιλαμβάνει πλέον 12 ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές από ποτέ για διακοπές στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ