νέες πτήσεις
- Advertisement -

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Edelweiss Air, αναμένεται να εντάξει στο πρόγραμμα της νέες πτήσεις ενόψει του καλοκαιριού, προς Μύκονο, Ηράκλειο και Κω.

Επίσης, δείτε τη νέα αεροπορική συνεργασία της Sky Express με την Qatar Airways!

Οι αλλαγές αυτές γίνονται καθώς παρατηρείτε έντονη “κίνηση” για τις συγκεκριμένες πτήσεις τους μήνες του καλοκαιριού. Από τη Ζυρίχη για το Ηράκλειο μέχρι πρότινος ξεκινούσαν 9 πτήσεις εβδομαδιαίως και θα αυξηθούν σε 10.

Επίσης, προς Μύκονο η Ζυρίχη είχε 4 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση και με τις αλλαγές θα γίνουν 5. Τέλος, από Ζυρίχη προς Κω υπήρχαν 4 πτήσεις κάθε εβδομάδα και σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα οι πτήσεις θα γίνουν 5.

Νέες αεροπορικές συνδέσεις με Καλαμάτα και Λέσβο

Δύο νέες αεροπορικές συνδέσεις προσθέτει στο πρόγραμμα της για το καλοκαίρι του 2020 η Jet2, με τη Λέσβο και την Καλαμάτα να έχουν νέες πτήσεις που θα ξεκινάνε από Μάντσεστερ και Στάνστεντ, από τον Μάιο.

Alitalia: Εγκανιάζει "Covid free" πτήσεις!

Όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, αυτές οι αεροπορικές συνδέσεις προστέθηκαν λόγω της τεράστιας ζήτησης που είχε παρατηρηθεί. Θα είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία που θα πραγματοποιεί πτήσεις από το Στάνστεντ και το Μάντσεστερ προς τη Λέσβο.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, από το Μάντσεστερ και μια φορά την εβδομάδα, από το αεροδρόμιο του Λονδίνου από τις 2 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά, με τις νέες αεροπορικές συνδέσεις, με προορισμό την Καλαμάτα. Οι πτήσεις θα ξεκινάνε εβδομαδιαίως από το Μάντσεστερ. Ενώ από το Στάνστεντ θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, από τις 3 Μαΐου έως και την 1η Νοέμβρη.

Volotea - προσφορά: πετάξτε για Σαντορίνη με 19,06 ευρώ!

Η Jet2 είχε ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες τις νέες αεροπορικές συνδέσεις και προς τη Σκιάθο και την Πρέβεζα για το καλοκαίρι του 2020. Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy δήλωσε ότι το πρόγραμμα Summer ’20 συνεχίζει να αυξάνεται. Ενώ περιλαμβάνει πλέον 12 ελληνικούς προορισμούς, προσφέροντας έτσι στους ταξιδιώτες περισσότερες επιλογές από ποτέ για διακοπές στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ