Η νέα ανακοίνωση της Sky Express για τη συνεργασία της με την Qatar Airways, έφερε “σεισμό” στους αιθέρες!

Η λίστα με τις διεθνείς συνεργασίες της Sky Express εμπλουτίζεται χάρη σε μια σημαντική νέα άφιξη. Η αεροπορική εταιρεία, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ολοκαίνουργια συνεργασία της με την Qatar Airways, τον διεθνώς καταξιωμένο αερομεταφορέα που κέρδισε το βραβείο “World’s Best Airline” στα 2019 World Airline Awards.

- Advertisement -

Να υπενθυμίσουμε ότι η Sky Express πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με την Cyprus Airways!

Η συμφωνία θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες εκτός Ελλάδας να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μεταξύ Ελλάδας και Ντόχα και στη συνέχεια σε προορισμούς της Ασίας, Μέσης Ανατολής και Αυστραλασίας.

Sky Express, Qatar Airways συνεργασία

Η Qatar Airways προσθέτει με αυτό τον τρόπο 24 νέους Ελληνικούς προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της, συνδέοντας ταυτόχρονα τους επιβάτες της με νέους τουριστικούς προορισμούς όπως η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Κέρκυρα και πολλούς άλλους του εκτεταμένου δικτύου της Sky Express.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Qatar Airways Group, ο εξοχότατος κ. Akbar Al Baker δήλωσε: «Η συγκεκριμένη συμφωνία με τη Sky Express αυξάνει σημαντικά την ικανότητα μας να συνδέουμε τους επιβάτες μας με μερικούς από τους πιο εντυπωσιακούς τουριστικούς προορισμούς και ενισχύει την αδιαμφισβήτητη δέσμευσή μας να στηρίξουμε την εθνική τουριστική βιομηχανία».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sky Express κ. Θεόδωρος Κροκίδας πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προοπτική αυτή της συνεργασίας. Η νέα συμφωνία διασύνδεσης αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στη διαρκή ανάπτυξη της Sky Express, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες της Qatar Airways μια πιο άνετη ταξιδιωτική εμπειρία μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο προορισμών μας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε νέες εμπορικές ευκαιρίες, διευρύνοντας περαιτέρω τις επιλογές των επιβατών σε προορισμούς». 

Περισσότερες ευκαιρίες για να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε, να απολαύσετε. Μόνο με τη Sky Express.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ