Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
26.7 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsAegean: Έκτακτη ενημέρωση για την αλλαγή εισιτηρίων!

Aegean: Έκτακτη ενημέρωση για την αλλαγή εισιτηρίων!

Έκτακτη ενημέρωση εξέδωσε η Aegean που αφορά την αλλαγή εισιτηρίων! Ποιους αφορά και μέχρι πότε μπορούν να κάνουν αλλαγή;

Η Aegean ενημερώνει ότι πλέον μπορείτε να αλλάξετε το εισιτήριό σας online, χωρίς κόστος, για να ταξιδέψετε όποτε θέλετε.

- Advertisement -

Συγκεκριμένα, εάν έχετε εισιτήριο με ημερομηνία ταξιδίου έως 30/06/2020 τώρα έχετε τη δυνατότητα να το μεταθέσετε σε όποια ημερομηνία επιθυμείτε έως και 27/03/2021:

  • χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου
  • χωρίς rebooking fees
  • με έως 3.000 επιπλέον Miles+Bonus μίλια εξαργύρωσης

Η εταιρεία επιβραβεύει και τα μέλη του Miles+Bonus, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερα μίλια εξαργύρωσης με κάθε αλλαγή εισιτηρίου! (Silver/Blue Miles+Bonus μέλη: +2.000 μίλια εξαργύρωσης, Gold Miles+Bonus μέλη: +3.000 μίλια εξαργύρωσης)

Ισχύει για αλλαγή εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι 16/04/2020 μέσω του aegeanair.com ή του AEGEAN App. Δείτε περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες παρακάτω.

Αν πάλι η πτήση σας έχει ακυρωθεί λόγω κορονοϊού, δείτε εδώ τι πρέπει να κάνετε!

Τι ισχύει για την αλλαγή εισιτηρίων και πτήσης;

Αν έχετε κράτηση για πτήσεις με ημερομηνία ταξιδιού έως 30 Ιουνίου 2020 μπορείτε να πραγματοποιήσετε online αλλαγή της πτήσης σας χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fees), εξασφαλίζοντας μηδενική διαφορά κόστους ανεξάρτητα από το ναύλο του νέου εισιτηρίου και κερδίζοντας μίλια εξαργύρωσης με την αλλαγή του εισιτηρίου μέχρι τις 8 Απριλίου 2020. Η νέα ημερομηνία ταξιδιού θα πρέπει να είναι από την 1η Ιουλίου 2020 έως και 27 Μαρτίου 2021. Αν έστω και μια διαδρομή του εισιτήριου είναι μέσα σε αυτό το διάστημα και πάλι επωφελείστε της προσφοράς

Παρακαλούμε σημειώστε πως αν η κράτηση έχει γίνει σε διάρκεια προσφορών της AEGEAN ή/και της Olympic Air, τότε μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου αλλαγή της πτήσης σας χωρίς χρέωση αλλαγής (rebooking fees), εξασφαλίζοντας μηδενική διαφορά κόστους ανεξάρτητα από το ναύλο του νέου εισιτηρίου και κερδίζοντας μίλια εξαργύρωσης με την αλλαγή του εισιτηρίου μέχρι τις 16 Απριλίου 2020.

Τι ισχύει με τις πτήσεις που έχουν ακυρωθεί;

  • Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί, κι έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, η οποία έχει ολοκληρωθεί και έχετε παραλάβει το σχετικό voucher, τότε δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή του εισιτηρίου.
  • Αν η πτήση σας έχει ακυρωθεί, κι έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχετε παραλάβει το σχετικό voucher, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή της κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού σας πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) και να επωφεληθείτε των νέων δυνατοτήτων. 
  • Αν η πτήση σας, για την οποία η κράτηση έχει γίνει μέχρι 9 Απριλίου 2020, έχει ακυρωθεί και δεν έχετε προχωρήσει στην αίτηση χορήγησης credit voucher, τότε μπορείτε να προχωρήσετε σε αλλαγή της κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου ή του ταξιδιωτικού σας πρακτορείου (εφόσον η κράτηση πραγματοποιήθηκε μέσω του πρακτορείου) και να επωφεληθείτε των νέων δυνατοτήτων. 

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,291LikesΚάντε Like
88,425 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ