Aegean νέα και προσφορές

Αγαπάτε τα ταξίδια και θέλετε να κάνετε όλο και περισσότερα ξοδεύοντας λιγότερα ευρώ για τα εισιτήριά σας; Η Aegean και η Eurobank σας βρήκαν τον τρόπο!

Η AEGEAN και η Εurobank με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή σας ταξιδεύουν στους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Αξιοποιήστε τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει και αγοράστε απλά και γρήγορα το εισιτήριό σας για όλους τους προορισμούς του δικτύου της AEGEAN & Olympic Air χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα.

AEGEAN

Δείτε που μπορούν να σας ταξιδέψουν:

Η νέα προσφορά

Κλείστε τα εισιτήριά σας από 19.06.2019 έως και 02.07.2019 εξαργυρώνοντας 50% λιγότερα ευρώ €πιστροφή για τους επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air.

Η προσφορά ισχύει για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 01.07.2019 έως και 31.10.2019.

Εισιτήρια με 50% λιγότερα ευρώ €πιστροφή

Για εισιτήριο απλής μετάβασης του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air για επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα εξαργυρώνετε:

  • 12,50 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο economy class.
  • 18,50 ευρώ €πιστροφή για εισιτήριο business class.

Για εισιτήρια μετ’ επιστροφής στις προνομιακές αξίες, αρκεί να διαθέτετε τα διπλάσια ευρώ €πιστροφή ανά κατηγορία θέσης.

- Advertisement -

Επίσης, με κάθε αγορά εισιτηρίου με εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή έχετε δωρεάν 1 βαλίτσα ανά επιβάτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιήσετε χρεωστική κάρτα Eurobank ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Οι προορισμοί της προσφοράς

Αγοράστε εισιτήριο για πτήσεις από και προς Αθήνα για Μύκονο, Θεσσαλονίκη, Πάρο, Κω, Σάμο, Μυτιλήνη, Ζάκυνθο και Αλεξανδρούπολη.

Δείτε αναλυτικά ποιοι είναι οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς. Επίσης δείτε τα νέα και περισσότερα δρομολόγια της Aegean για το 2019.

Aegean: Η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη για ακόμη μία χρονιά

Aegean, Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Η AEGEAN αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» στα βραβεία επιλογής επιβατών, Skytrax World Airline Awards 2019.

Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου 2019 κατά τη διάρκεια του Paris Air Show στο αεροδρόμιο Le Bourget στο Παρίσι.

Μη χάσετε και τη νέα προσφορά από την Aegean! 4 υπέροχοι προορισμοί της Ευρώπης με 20% έκπτωση!

Σχολιάζοντας τη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση για την AEGEAN και για το προσωπικό πρώτης γραμμής της, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επίτευξη, της τόσο υψηλής ικανοποίησης των επιβατών. Η επίτευξη αυτής της συνέπειας, που έχει οδηγήσει την AEGEAN να ψηφιστεί Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για εννιά συνεχόμενες χρονιές, δεν είναι εύκολη υπόθεση και αποτελεί τεράστιο θρίαμβο για την AEGEAN το γεγονός ότι έχει επιτύχει αυτή τη σημαντική αναγνώριση από τους επιβάτες της».

Aegean AWARDS

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, τόσο για την AEGEAN όσο και για την Ελλάδα, που κερδίσαμε ακόμα μια φορά, αυτό το σημαντικό βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συναδέλφους μου στην AEGEAN, που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν στους επιβάτες μας, από τα βάθη της καρδιάς τους, τη μοναδική ελληνική φιλοξενία. Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την 20η επέτειό μας. Από την πρώτη κιόλας πτήση μας, έχουμε ως επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιβάτες μας, προωθώντας παράλληλα τις αρετές της Ελλάδας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε σκληρά για να αξίζουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας».

Στα τελικά αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε την περίοδο Σεπτεμβρίου 2018 – Μαΐου 2019 (στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ισπανικά, στα ρωσικά, στα γιαπωνέζικα και στα κινέζικα) καταμετρήθηκαν 21,65 εκατομμύρια συμμετοχές και στην έρευνα συμμετείχαν επιβάτες από 100 διαφορετικές εθνικότητες. Η έρευνα καλύπτει πάνω από 300 αερομεταφορείς, μετρώντας πρότυπα Ποιότητας με 49 βασικούς δείκτες απόδοσης προϊόντων και υπηρεσιών πρώτης γραμμής που αφορούν τόσο το περιβάλλον του αεροδρομίου όσο και το περιβάλλον εντός του αεροπλάνου.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Μείνετε συντονισμένοι στο travelstyle.gr για περισσότερες ταξιδιωτικές προσφορές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ